- Reaksiyon skoru
- 16
bu baya iyiymiş kaçırdıkHocam zaten burada görüp aldım sen kaçırmışsın konuyuhttps://forum.donanimarsivi.com/kon...3-ay-3tl-ilk-premium-sarti-aranmiyor.1241947/
bu baya iyiymiş kaçırdıkHocam zaten burada görüp aldım sen kaçırmışsın konuyuhttps://forum.donanimarsivi.com/kon...3-ay-3tl-ilk-premium-sarti-aranmiyor.1241947/
Onlar bizi ne kadar zarara sokuyor bir bilsenben alır almaz iptal ettim trendyol da öyle 4 ay spoti verdi Allah razı olsun adamları zarara sokuyorum vallahi
Saglık olsun hocam hocam ekim-aralık arası yine gelir bu.bu baya iyiymiş kaçırdık
valla orası öyle ama yeni keşfettim bunları donanım arşivi forum sayesinde çok güzel bir forum sitesi gerçektenOnlar bizi ne kadar zarara sokuyor bir bilsenböyle demezdin.
Evet hocam takipte kal burayı pişman olmazsın.valla orası öyle ama yeni keşfettim bunları donanım arşivi forum sayesinde çok güzel bir forum sitesi gerçekten
bu aydan sonra kampanya üstüne kampanya olur yıl başına şubata kadar hattaSaglık olsun hocam hocam ekim-aralık arası yine gelir bu.
Rapor paylaşmak yasaklandı diyorlardı bi yorumda hocam öyle okumuştum.Aflatoksin raporu var mı diye soranlara fotoğraflarda var yazıyorlar ama yok. Vahiy yoluyla mı geliyor rapor? Gerçi kilo 100 lirayı görünce gözünüz dönmüştür
Hepsiburada mavi tik vermiş hocamBu ....Nut şeklinde kovayla satılanlara dikkat etmek gerek. FoodNut diye bir marka almıştım, sanki içine un karıştırılmış gibiydi. Şikayet ettim bakanlığa incelensin diye, verilen adreste ürün bulunamadı cevabı geldi. Merdiven altı gibi üretim yapılabilir. Sonra firmanın internet satışı durdu. Gerekli kontrollerin yapıldığını sanmıyorum bu ürünlerde. Yorumlara da dikkat edin aynı isimle birden fazla 5 yıldız verenler oluyor. Bir kişi sürekli bir ürüne 5 yıldız vermez.
İşletme bilgilerini onaylıyorlar. Ürün analizi önemli.Hepsiburada mavi tik vermiş hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2 3 gün önce bimden emsal markalı aldım 2 tane kalmıştı. Richnut fazla zam yemişti çünkü 600e yakındı 2 kilosu. Nimete denmez ama hiç iyi değil emsal markalı fıstık ezmesi. Kabuğu ile ezmişler sanırım kara böyle. Tadı da hoş değil. Richnut indirime girince 4 kilo çektim şimdi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Emsalin birini şuan iade etmeye gidiyorum![]()
İşletme bilgilerini onaylıyorlar. Ürün analizi önemli.