Magnavox Odyssey
80+
- Reaksiyon skoru
- 269
Tamam Vatan beleş reklamını yaptın yine hadi rahat uyu
Okurken şöyle olduknisan mayıs gibi güzel bir ram indirimi vardı o zaman 32 gb x2 almıştım 17 ye bedavaymış bunu yakalayamadım
Sallıyor zaten hazır profile gerek yok 30 dk araştırarak manuel herkes ayarlayabilir.amd manuel expo ile kullanıyorum sorun çıkarmadı cl30 6000
Stok bitiriyorlar yapcaj bisi yokVallaha ben bu indirimlere pek inanmıyorum aramızdan birininde aldığını düşünmuyorum ** çıkar çıkmaz bitiyor ne bu 3 stok mu
Stok ile alakası var mı sence ? 2 yıl daha zamlanacak ürünü niye ucuza satsın adamlar , yanlış fiyat giriyor biriStok bitiriyorlar yapcaj bisi yok
Reis adamlar 1 2 kerw yanlış ı bosver en az 7 8 kere yanliş girmelerinjn imkani yok hatta bazilari bazen stok bitsin vs. Ucuzlatiyorlar yoksa 48 gb ram fiyatina gore eskiye gore pahalıStok ile alakası var mı sence ? 2 yıl daha zamlanacak ürünü niye ucuza satsın adamlar , yanlış fiyat giriyor biri
Herkeste sorunsuz çalışacak diye bir şey yok sistemin kalan parçalarına, teknik bilginize ve en son şansınıza bağlı.amd manuel expo ile kullanıyorum sorun çıkarmadı cl30 6000
Teknik açıklaması karışık kısaca sebebi bu belleğin yüksek hızlara çıkması için kendi kontrolcüsü bulunması normal hepimizin kullandığı bellekler udımm iken bu cudımm 6000 cl30'da yapılsa bir kaç sebepten oturu hata yaşama riski bulunuyor.Chipset muhabbetinden dolayı mı?
benim expo ramlerden daha stabil çalışmıştı bunlarmüdür sistem toplayacak kendine ram indirimi yapıp kapatmıştır kimse alamamıştır büyük ihtimal.
Okurken şöyle olduk
emin ol şuan oraya giden bile vardır
Arasak indirimli fiyatta veriyorlarmıElimizde yok dediler