🔥İndirim MSI 1tb M450 Gen4 Nvme M.2 2280 SSD 3400mb Okuma / 2400mb Yazma 6.599,00₺

512'liği var bende hatta şu an kullandığım bilgisayara takılı. Ortalama bir SSD. Yarıyolda bıraktığını görmedim.

Bu paraya alınmazda hangi paraya alınır ? ihtiyacı olan ila sıfır alacam diyorsa bu fiyattan alabilir 1tb'ler zaten artık 6k üstü, 6k nın altında yok.. marka da iyi bir marka.. , 2. el takıntısı olmayanlar 4k civarına kadar temiz ssd ler geliyor, bakın derim.

Bu paraya alınmazda hangi paraya alınır ? ihtiyacı olan ila sıfır alacam diyorsa bu fiyattan alabilir 1tb'ler zaten artık 6k üstü, 6k nın altında yok.. marka da iyi bir marka.. , 2. el takıntısı olmayanlar 4k civarına kadar temiz ssd ler geliyor, bakın derim.
Bu varken giriş seviyesi SSD almanın mantığı yok.

Hiksemi future diye marka var bilmiyorum ama gen 4 1tb okuma yazma 7450 6750 6700 tl idi ayni sekilde wd blue bu hizlara yakin 1tb 6800du dün

Bu varken giriş seviyesi SSD almanın mantığı yok.

ben onu demiyorum bu paraya alınmaz demiş birisi de , diyorum ki 6k üstünde zaten artık 1 tb ssd nvme'ler.

evet senin önerdiğin daha hızlı ve 200 tl fark için goodram alınır ama ben eğer oyunlarımı kurmak için yada depolama için 2. ssd düşünüyorsum MSI markasına tercih etmezdim goodram'i..

ben onu demiyorum bu paraya alınmaz demiş birisi de , diyorum ki 6k üstünde zaten artık 1 tb ssd nvme'ler.

evet senin önerdiğin daha hızlı ve 200 tl fark için goodram alınır ama ben eğer oyunlarımı kurmak için yada depolama için 2. ssd düşünüyorsum MSI markasına tercih etmezdim goodram'i..
https://forum.donanimarsivi.com/konu/2tb-nvme-ssd-onerisi.1252676/post-11367351

ben dedim kardeşim zam geldi zam geldi deyip kötüye razı etmeyin boşuna kendinizi ekmek değil su değil bu acil ihtiyaç olsun

Niye ejderha logosu olunca noluyormuş ve Goodram ne yaşamış? Daha kaliteli bir SSD diyorum yetmiyor mu?
PX600'ün iç bileşenleri son kullanıcı için gayet yeterli ve orta seviye bir SSD, M450 ise giriş seviyesi bir SSD.

doğru dersin de dostum maalesef 6k altına artık düşmez, yavaş yavaşda 7k bandını geçecek, ülkemiz gerçeklerine alışalım artık ki sen zaten piyasaları ve donanım haberlerini bilen adamsın
Yaz başı aynı ssdyi konudakini 5100 liraya aldım 1 hafta sonra 4500 aldı arkadaşlar bizim olayımız piyasa fiyatından ürün almak değil altına almak yoksa neden bu kadar zaman geçirelim buralarda

Bu fiyat ne böyle ? Nereye gidiyoruz ? Aşırı pahalı.

Geri