🔥İndirim Ww1 Temalı Gelibolu Oyunu Erken Erişimle 7.49$'dan Çıktı!🔥

BF1 oynamış biri olarak çok ilgimi çekmedi vuruş hissiyatı çok etkili değil gibi , animasyonlar keza hoşuma gitmedi BF1 de sürgü koşusu ile öldürdüğünde sürgü saplanma animasyonu yapmış adamlar kaç yılın oyunu , burada animasyon denen bir şey yok.
Mobilden satın aldım. Akşam eve geçince bf 3'den beri bu modu oynayan biri olarak yorumlarım :d

Mobilden satın aldım. Akşam eve geçince bf 3'den beri bu modu oynayan biri olarak yorumlarım :d
Tamamdır hocam bekliyorum değerli yorumlarını ama bedava verseler oynarım anca para verip alacağımı sanmıyorum. :D

Gelibolu, Bf1 benzeri, 1. Dünya savaşı ve sadece multiplayer temalı bir oyun.
Oyunun global fiyatı 22.5$. Türkiye'ye özel fiyatlandırma ile sadece 7.49$'a çıktı.

bf kopyası baya hantal oynanış

Bf1ci agazunyolar beğenirse alırız belki. Kemik kitle oluşmayacaksa almam

Vuruş hissi iyi ama oyundaki tek sorun her hareketin çok yavaş olması bunu yapımcılar fark edip düzelticektir.

Oyunun global fiyatı 22.5$. Türkiye'ye özel fiyatlandırma ile sadece 7.49$'a çıktı.

yenür hocam yenür göğsümüz kabarsın şöyle

Fiyat jesti yapmaları güzel olmuş. Tek gözüme batan şey silahlar çok büyük ve yakın gözüküyor, belki boyutlarıyla ilgili bir güncelleme yapılabilir. Oyun güzel gibi.

Hocam yorum yok mu ?
30 dakikadır oynuyorum;
Gafikler BF5 kalitesinde.
Karakter hızı hafif yavaş ama zaten adamlar gerçekçi yapmaya çalışmış
Piyada sınıfı oynuyorum elimde dürbünsüz tüfek var. Adam vurmak çok zor.
Tek beğenmediğim nokta ise adam vuruş hissi ve vurulma hissi.
Adamı vurdum mu vurmadım mı anlamadım. Zaten öldürünce altta öldürme çıkıyor.
Bazen ise random koşarken tek yedim. Yine vurulunca da vurulduğunu anlamıyorsun.
Mermiler ise kötü geldi bana. Boncuk atıyor gibi.
Tüfek ise baya iyi duruyor. Özellikle reload atması çok zevkli.
Performans olarak ise 5070ti sistem 4k ultrada dlss ultra kalite'de 70fps alıyorum.

Taramalı tüfek test ediyorum. Aim alma yok veya bulamadım sdsdssa. Random silahı sabit tutarak isabet ettirmeye çalışıyorsun. Yani bf1'e arcade dersek bu baya baya simülasyon olmuş. Vurulunca baya yavaşlıyon falan.

Edit: Yere yatıp 5'e basınca silahı yere koyuyor ve öyle aim alıyorsun. Koşarak eğim aldırtmıyor. Bu yüzden bir tepede mevzilenip taaruz ateşi yapman lazım demek istemişler. Yani mantıklı realistik deriz.

20260821005539_1.webp
20260821005451_1.webp
20260821005445_1.webp
20260821005603_1.webp

Geri