Yardım 1.000.000 TL Araba Önerisi

Fuzülevime 1 Milyon için yazılmıştım eylül ayında alacağız araba bakıyorum, otomatik vites olması şart ekstra üzerine 100/200 bin çıkartmaya çalışırım duruma göre.

Fikir ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
megane4 dizel kullanıcısıyım, memnunum, ustası bol parçası ucuz her yerde yaptırırsın, yakıtı çok iyi ses yalıtımı ve konforu yeterl, tipide güzel

1.6 Egea E-torq HB listenizde bulunabilir. Tavsiye ederim
Teşekkür ederim bakacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Temizi için biraz zorlanırım ama en mantıklı araçlardan biri galiba hocam. Teşekkür ederim

Bende 750 ye yazıldım param çıksaydı clio 1.0 alpin paket bakıyodum bence çok güzel araçlar. Yada egea 1.6 urban. 1.200 1.300 bandına bunları beğenmiştim. Bunlar daha çok piyasa araçları. Uzun süre binmelikse ona göre tsvsiye eden olur o kadar gurme değilim. Meganeda olabilir ben manuel megane aldım.
Manuel araç almak istemiyorum otomatik meganların piyasası da çok gerçekten. Teşekkür ederim

İnsignia kullanıcısı mısınız hocam kullanandan dinlemek lazım. Bende düşündüm ama insanlar önyargılı yaklaşıyor kimse al demedi.

Son düzenleme:
Insignia ilani çok temiz duruyor bakımlarını ne zaman yaptirildigina bakip alınır uzun yol yapıyorsan. Şehir içi kullanacaksan 1.6e torq egea iyidir

Herkes egea önermiş genelde aslında en mantıklı araç gibi geliyor ama yaşım da 28 hâla kararsızım.
Erken yaşlanmak istemiyorsan sorunsuz araçlara bak zaten. Sanayiye girersen 30 una gelmeden 40 yaşına direk geçiş yaparsın.
Egea ya da City bakabilirsin. O paralara daha genç araç bulman zor. 10 yaşını devirmiş araç her an bir yerlerinden patlayabilir.

Bak işte opel önermişler ahhaha alıcaksan ben satayım sana 2021 Corsa Ultimate 130 bg. Sadece sol arka tamponda lokal boya ve benden önceki sahibinin ihmali sonucu kuş pisliği sebebiyle tavanda yanık var. Çift renk cam tavanlı. Amaa her 6k km de yağ eksiltme(herhangi bir yerde kaçak olmamasına rağmen), çift renk olmasından ötürü boyasının ince olması ve her kuş pisliğinde inşallah vernik atmamıştır paniği, şehir içinde 21km/saat ortalamayla 10 litre yakması gibi dertler edinmek istiyorsan hemen satabilirim.

Bak işte opel önermişler ahhaha alıcaksan ben satayım sana 2021 Corsa Ultimate 130 bg. Sadece sol arka tamponda lokal boya ve benden önceki sahibinin ihmali sonucu kuş pisliği sebebiyle tavanda yanık var. Çift renk cam tavanlı. Amaa her 6k km de yağ eksiltme(herhangi bir yerde kaçak olmamasına rağmen), çift renk olmasından ötürü boyasının ince olması ve her kuş pisliğinde inşallah vernik atmamıştır paniği, şehir içinde 21km/saat ortalamayla 10 litre yakması gibi dertler edinmek istiyorsan hemen satabilirim.
Hocam öyle bir yazmışsın ki valla Allah kolaylık versin teşekkür ettim 😂

Hocam bilmediğim için soruyorum 2016 2017 HB A3 için düşünceleriniz nedir

Geri