MSI MB Mpg B650l Edge Alınır mı?

Dediğiniz gibi kule tipi soğutucunun vidalarını 2-3 tur gevşettim işlemciye olan baskı azaldı, stres testi sonucu işlemci max 72 derece gördü fakat yaptığım gecikme testleri sonucu aynı ve expo sorunu da devam etmekte. Farkettirir mi bilmem ama BIOS 1 fps resmen takıla takıla gidiyorum içeride o.O2
ssd söküp biosa girer misiniz hoca, eğer bios düzelirse muhtemelen ssd de. devam ediyorsa bi fiziksel kontol yapın. Anakartta çizik vs bir yer var mı işlemci pinlerinde eğilen bükülen bir pin var mı vs. ayrıca sistemi komple söküp uzay montaj çalıştırmayı da deneyin.

Bu model hocam, aman sizinki sağlam olsun ben büyük çile çekiyorum şuanda :rolleyes:

Konudaki amd senin attıgın intel bilemedim ki :D
AM5 soket hocam işte intel değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ssd söküp biosa girer misiniz hoca, eğer bios düzelirse muhtemelen ssd de. devam ediyorsa bi fiziksel kontol yapın. Anakartta çizik vs bir yer var mı işlemci pinlerinde eğilen bükülen bir pin var mı vs. ayrıca sistemi komple söküp uzay montaj çalıştırmayı da deneyin.
Anakartın hiçbir noktasında deformasyon yok onları kontrol ettim pinler vs. de sağlam zaten ilk işlemciyi taktım o günden beri bu şekilde. SSD yi sökme işini deneyeceğim

Anakartın hiçbir noktasında deformasyon yok onları kontrol ettim pinler vs. de sağlam zaten ilk işlemciyi taktım o günden beri bu şekilde. SSD yi sökme işini deneyeceğim
deneyin hocam

Son düzenleme:
Bir de pinlere bakın hocam, en güncel biosu bios flash şeklinde güncelleyin olmazsa dediğinz ihtimal doğru olabilir.
En güncel BIOS u dediğiniz gibi yükledim 2 gün kadar oldu, işlemci pinleri de temiz. 3.5 ay oldu bu anakartı alalı incehesaptan almıştım. Direk para iadesi isteyeceğim gibi. O msi anakartı düşünüyorum.

başka arkadaşlar da belki yorumlar, hiç başıma gelen bir şey değil pek yorum yapamıyorum başka umarım çözülür.

başka arkadaşlar da belki yorumlar, hiç başıma gelen bir şey değil pek yorum yapamıyorum başka umarım çözülür.
Zaten şöyle söyleyeyim wifi antenini çok düzgün taktım hatta kaç kez söküp taktım bu sorun yüzünden, bilgisayarı açıyorum ilk 15 dakika wifi var sonra gidiyor kendi kendine sadece ethernet bağdaştırıcısı kalıyor. Driver güncel her şekilde. Direk anakartta problem var gibi. Teşekkür ederim ilginize yardımınıza.

Geri