Ekran Kartı Fanım ile Ön Cam Arasında Az Bir Boşluk Var

kanka adam sığdırıyor. sadece keyfine gidip dik monte etmiş. önce normal takıyor farkettiysen. sistemi aldığın yer sana riser kablosu da satmak için böyle bir oyun yapmış
Farketmedim ya tamam deniycem 😖 sağol
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alakası yok, bu kasanın dikey koyma feature u var diyor
dikey görüntüsü hoşuna gittiyse ayarını yapıp ya da yaptırıp kullanabilirsin, camdan biraz uzaklaştırmak lazım, eğer o vidalar ayarlamaya işe yaramıyorsa riseri boşver
Yani riser satmak için bana o adam yalan söyledi... Tamam ben riserı çıkartıcam yada çıkartırıcam bilgisayar için daha sağlıklı olur sanırım

Sizce şurası sorun çıkarır mı sıvı soğutmanın borusu girmesini engeller mi?

Ekler

• 1000051591.webp
    1000051591.webp
    649.1 KB · Hit: 13
Kardeşim sen en iyisi git bu sistemi sat kendine kormadan toplayabileceğin parçalar al ve kendin topla işi öğren sonra güzel bir sistem diz. İnan hem daha çok değer kıymet vericeksin hemde emek verdiğin için daha zevk alarak kullanacaksın. Hiçbişey bilmeden nasıl bu sistemi aldın anlamış değilim.

Kardeşim sen en iyisi git bu sistemi sat kendine kormadan toplayabileceğin parçalar al ve kendin topla işi öğren sonra güzel bir sistem diz. İnan hem daha çok değer kıymet vericeksin hemde emek verdiğin için daha zevk alarak kullanacaksın. Hiçbişey bilmeden nasıl bu sistemi aldın anlamış değilim.
Para biriktirdim aldım belli olmuyor mu 😅

Farketmedim ya tamam deniycem 😖 sağol

Yani riser satmak için bana o adam yalan söyledi... Tamam ben riserı çıkartıcam yada çıkartırıcam bilgisayar için daha sağlıklı olur sanırım

Sizce şurası sorun çıkarır mı sıvı soğutmanın borusu girmesini engeller mi?
Sıfıra sıfır olur muhtemelen. Yanaştırıp denicek kendi gözünle görüceksin kurtarıyor mu kurtarmıyor mu. Ekran kartı mevcut yerinden sök sen önce bi

Para biriktirdim aldım belli olmuyor mu 😅
her şey para bitirmekle olmuyor ki knk ben 2022 yılından beri donanım arşivi izliyorum hem PC hayalim vardı hemde sevdiğim için merakım hevesim vardı. Bu kadar isteyip para topladığın şey hakkında hiç mi araştırıp öğrenmedin birşeyler. Ben şahsen 100 den fazla sıfırdan inciğine boncuğuna kadar PC toplama videosu izlemişimdir ve 4 yılın sonunda topladığım ilk PC yi kendim monte ettim.

Sıfıra sıfır olur muhtemelen. Yanaştırıp denicek kendi gözünle görüceksin kurtarıyor mu kurtarmıyor mu. Ekran kartı mevcut yerinden sök sen önce bi
🤕tamamdır sağolun sizi yordum

her şey para bitirmekle olmuyor ki knk ben 2022 yılından beri donanım arşivi izliyorum hem PC hayalim vardı hemde sevdiğim için merakım hevesim vardı. Bu kadar isteyip para topladığın şey hakkında hiç mi araştırıp öğrenmedin birşeyler. Ben şahsen 100 den fazla sıfırdan inciğine boncuğuna kadar PC toplama videosu izlemişimdir ve 4 yılın sonunda topladığım ilk PC yi kendim monte ettim.
Ya araştırdım ama korkuyorum bozulur diye normal değil mi bu sen korkmuyo musun

Estağfurullah aga ne yorması. Sadece fazla tedirginsin.

O ekran kartıda slota yanaşır muhtemelen. Sıvı soğutucu ona göre ayarlanmıştır hesabı yapılmıştır sen dene arada muhtemelen bi yarım santim falan boşlukta kalır

Ya araştırdım ama korkuyorum bozulur diye normal değil mi bu sen korkmuyo musun
Bozmak için biraz çaba göstermen gerek

Estağfurullah aga ne yorması. Sadece fazla tedirginsin.

O ekran kartıda slota yanaşır muhtemelen. Sıvı soğutucu ona göre ayarlanmıştır hesabı yapılmıştır sen dene arada muhtemelen bi yarım santim falan boşlukta kalır

Bozmak için biraz çaba göstermen gerek
Evet ben yapmaya çalışıcam en azından deniycem olmazsa yeniden başlık açarım 🤒 biraz cesaret geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,825
Üyeler
202,718
Son üye
dolunaymarket
Geri