Yardım Bitfenix Kasa Kalite Kontrol

Reaksiyon skoru
34
Rtx 5070ti ve 7800x3d ile bir sistem kuracağım kasa olarak normalde MSI pano 100r kasa alicaktim fakat şimdi Bitfenix Polii Black 750W ATX3.1 80+ indirime girmiş içindeki psuyu satarım onun yerine nzxt c850 alacağım. Kasa ve fanları nasıldır iyiyse ve uzmezse alacağım ve psuyu satarım

o psuyu 2k ya zor satarsın ona göre al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rtx 5070ti ve 7800x3d ile bir sistem kuracağım kasa olarak normalde MSI pano 100r kasa alicaktim fakat şimdi Bitfenix Polii Black 750W ATX3.1 80+ indirime girmiş içindeki psuyu satarım onun yerine nzxt c850 alacağım. Kasa ve fanları nasıldır iyiyse ve uzmezse alacağım ve psuyu satarım
ayrıca kasa fanları frgb, renkleri kontrol edilmiyor.

Pusu'nun fiyatında değilim de. Kasa fanları renkleri ayarlanmiyorsa gerek yok ya

Yada fanlar için bir çözüm var mı

bene almayı düsünüyorum kaliteli diyolar ama sen yinede sen bilirsin

ben de bitfenixli hazır sistem kasamı parça parça yükseltmeye devam ediyorum, en son lianli o11 dynamic mini v2, lian li sx850p psu ve asiahorse fanları aldım.
bileşenlerin çok güzel olduğu için kasa içindeki hava akışını ve güç kaynağını kesinlikle daha üst performanslı modellere yöneltmeni tavsiye ederim. attığın modelde hava akışı yeterli gelmez, fanların zaten frgb. psu sök tak satmayla uğraş vs vaktin varsa senin bileceğin iş ama yerinde olsam direkt ihtiyacım/isteğim neyse onu alırdım.

ben de bitfenixli hazır sistem kasamı parça parça yükseltmeye devam ediyorum, en son lianli o11 dynamic mini v2, lian li sx850p psu ve asiahorse fanları aldım.
bileşenlerin çok güzel olduğu için kasa içindeki hava akışını ve güç kaynağını kesinlikle daha üst performanslı modellere yöneltmeni tavsiye ederim. attığın modelde hava akışı yeterli gelmez, fanların zaten frgb. psu sök tak satmayla uğraş vs vaktin varsa senin bileceğin iş ama yerinde olsam direkt ihtiyacım/isteğim neyse onu alırdım.
Normalde lian li o11 compact alacaktım fansiz ve pahalı olduğu için vazgeçtim. Daha geçen hafta forumda biri MSI pano 100r önerdiler. Onu alacağım fakat bunu görünce alsam mı diye sorayım dedim

compact bence fazla büyük ben o yüzden mini v2yi aldım gayet yeterliymiş. istersen video fotoğraf vs gönderebilirim duruşu falan da çok iyi.

msi pano'ya alternatif olarak corsair 3500x var -- hem 850w modüler gold psu hem de 3 argb fanla geliyor veya geometric future model 5'ler var fansız/psu'suz wraith satıyor, lian li almasaydım bunları denerdim.

özetle bitfenixi alma, sistemin şimdiden hayırlı olsun.

compact bence fazla büyük ben o yüzden mini v2yi aldım gayet yeterliymiş. istersen video fotoğraf vs gönderebilirim duruşu falan da çok iyi.

msi pano'ya alternatif olarak corsair 3500x var -- hem 850w modüler gold psu hem de 3 argb fanla geliyor veya geometric future model 5'ler var fansız/psu'suz wraith satıyor, lian li almasaydım bunları denerdim.

özetle bitfenixi alma, sistemin şimdiden hayırlı olsun.
Hocam seni uğraştırmayacaksa atabilir misin. Mini V2 gözüme çok küçük geldi ondan pek düşünmedim

kasa isminin mini olmasına bakma 400mm kadar bütün gpuları ve atx'e kadar tüm anakartları sığdırabilirsin, fotoğraftaki monitör 27". kendiliğinden kablolama yardımcıları, gpu holder ve dikey gpu seti vs var, kasa kablo yolları falan çok temiz. bu kasanın flow versiyonu da var 5 fanlı geliyor ama rgb değil, simsiyah zindan bir setup yapacaksan çok iyi duruyor.
aşağıya shorts yükledim, kasayı sadece bu yüzden değiştirdim diyebilirim ya... ilk defa fotoğraf/video yükledim umarım düzgündür.

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    1.3 MB · Hit: 7
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,709
Üyeler
202,694
Son üye