Dodgemaster
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
+11111KAÇIRDIM YA
+11111KAÇIRDIM YA
dk kaçta diyor hocam "adamlar coca cola için milli içeceğimiz diyor"Ne vazgeçilmez içecekmiş be. Ruhi Çenet'in yahudi belgeselini izleyin adamlar coca cola için milli içeceğimiz diyor. Dünyadaki tüm kötülükleri meşrubat satarak finanse ediyor adamlar ve bu kadar rahat satın alabiliyorsunuz ya, helal olsun diyecek bir şey yok.
Tadı değişti ya şekerli su tadı geliyor içerken keyif almıyorum
Çok abarttın sanki he bu kadar umrundaysa gerçekten hiç bir malını kullanma yok gerekli falan deme insanların ne yaptığı seni ilgilendirmez ilgilendirmemeli zaten broKardeş, bu boş bir argüman. Kendini tamamen izole edemezsin. Kullanmak zorunda olduğun şeyi kullanırsın. Kola bunlardan biri değil.
"O zaman biygisayay da kullanma"
Yürü işine bak. Kola içmezsen ölmezsin zira çok yakın alternatifleri var. Bilgisayar kullanmama şansın yok. Benim gözümde rezil bir davranışı savunmaya çalışan rezil cümleler bunlar. Acıyorum sadece, yazık..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Rezil ve boş bir argüman. Cola içmeden yaşarsın işlemci olmadan hiçbir şey yapamazsın. Boykot edebildiğin herşeyi etmen lazım.
Yav birde savunuyorlar bu durumu ya.
Komik olan şu 1 tane delikanlı tassaklı biri çıkıp "SEVİYORUM, İÇİYORUM" demiyor. Yok işlemci alma, yok pc kullanma, yok telefon kullanma.
Ya git boş boş mesajlar atma. Delikanlı olun!
Tarihe not düşülsün.
@yunusemre. @Hüsnü Çoban @WhoCares
Bu 3 kişi çocukların öldürülmesi gibi rezalet bir duruma gülücük attı. Keser döner sap döner, son gülen iyi güler. Herşeyi şaka sanın siz,
Alıntıyı görüntüle
hüsnü çoban tam kanser çocuğun birisiKardeş, bu boş bir argüman. Kendini tamamen izole edemezsin. Kullanmak zorunda olduğun şeyi kullanırsın. Kola bunlardan biri değil.
"O zaman biygisayay da kullanma"
Yürü işine bak. Kola içmezsen ölmezsin zira çok yakın alternatifleri var. Bilgisayar kullanmama şansın yok. Benim gözümde rezil bir davranışı savunmaya çalışan rezil cümleler bunlar. Acıyorum sadece, yazık..
Rezil ve boş bir argüman. Cola içmeden yaşarsın işlemci olmadan hiçbir şey yapamazsın. Boykot edebildiğin herşeyi etmen lazım.
Yav birde savunuyorlar bu durumu ya.
Komik olan şu 1 tane delikanlı tassaklı biri çıkıp "SEVİYORUM, İÇİYORUM" demiyor. Yok işlemci alma, yok pc kullanma, yok telefon kullanma.
Ya git boş boş mesajlar atma. Delikanlı olun!
Tarihe not düşülsün.
@yunusemre. @Hüsnü Çoban @WhoCares
Bu 3 kişi çocukların öldürülmesi gibi rezalet bir duruma gülücük attı. Keser döner sap döner, son gülen iyi güler. Herşeyi şaka sanın siz,
Alıntıyı görüntüle
Kral valla ruhi çenetten öğrendik yahudiler rahat rahat yaşayabiliyor işlemcisiz bence sende yaşarsın da bana daha cok işine gelmemiş gibi geldi.ola içmeden yaşarsın işlemci olmadan hiçbir şey yapamazsın.
Burada olay benim şahsım değil bir millet bilgisayarsız yaşayamaz modern dünyada. Ben de bilgisayar mühendisiyim, ne yapayım muz mu satayım 30 yaşımdan sonra.Kral valla ruhi çenetten öğrendik yahudiler rahat rahat yaşayabiliyor işlemcisiz bence sende yaşarsın da bana daha cok işine gelmemiş gibi geldi.
Samimi değilsiniz madem milletin ucuza alacağı kolaya karışmayın bari
Yukarıdaki gülücük attıkları mesajın ağırlığının farkında değiller. Hala bunu sıradan bir forum tartışması sanıyorlar. Oyun oynadığını zannediyorlar.hüsnü çoban tam kanser çocuğun birisiuğraşmamak lazım. engelli kardeşimiz saygı duymak gerek
![]()
Meraktan burada niye bu kadar mesaj var diye baktım herkes kafasına göre internette gördüğü şeyleri gerçek diye düşünüp yazmış neredeyse hiçbir yazılan doğru değil ve umrumda değil ama Atatürk ile alakalı yazılan yanlış hakkında yazmak istiyorum. Atatürk'ü ikimiz de seviyor ve destekliyoruz diye söylüyorum. Bence burada Atatürk'ün savunduğu şeyle ters düşüyorsun. 1935'te Mason localarının kapanması başka bir şey, “Atatürk Yahudi lobilerini kapattı” demek başka bir şey. Masonlukla Yahudiliği aynı şeymiş gibi anlatmak zaten tarihsel olarak doğru değil.La olum almayin şunlari. Atamiz 1935 te boşuna yahudi lobilerini kapatmadı.