Bilgisayarda Kullanmak İçin Hoparlöre Ne Kadar Bütçe Ayrılmalı?

Şu anda benim de kullandığım Logitech Z333'ü öneririm, satışta değilse maalesef öneremeyeceğim, çok araştırma yapmadım, ama 2+1 iyi bir markanın modelini alabilirsin.
Ben en ucuzunu almıştım 1+1 klasik hoparlör tarzı olanlardan, sesi yetiyor zaten genelde kulaklık tercih ediyorum o yüzden para harcamak istememiştim pişman değilim.
Hayır kendi içinde amfisi var RCA kabloyu jak girişine takıp keyfine bakıyosun :)
zamanında havitin sk770bt sini almıştım beni tatmin etti
Valla öyle ya. Geçen duvarı depikliyor güya ses yapıyorum diye, kendisi sonra balkona çıkıp tiktokta canlı yayında fal bakıyor saat gece 1'de.

Güzelinden aldım bir set hoparlör, son ses mehter marşıyla uyandıracağım komşuları hele bir ses rahatsız etsin beni.
Daha iyi bir test sitesinde denedim bt nin ortalama gecıkmesi 130ms lerde, profesyonel olmasa da kafanızda ona gore bir şey canlansın alacak olan varsa.
Geçen sene sıcak fırsatlarda indirimde görüp 2500 liraya soundcore motion+ almıştım. Monitörde f80 var altında da hoparlör duruyor masada kapladığı yer az. sesi çok güçlü ve detaylı. Bazen tvye bile bağlıyorum. Sesi tvden fazla çıkıyor. Bilgisayarın arkasında priz var sürekli şarjda duruyor bilgisayara bağlantısı Bluetooth ile. Oyun, film, youtube hepsinde çok iyi. Galiba yeni stok gelmiyor ama muadili bir şey alınabilir. Ben de bu niyetle alacaktim konudakiler al iyi olur demişti öyle almıştım. Tek sıkıntısı aux bağlayınca sesi azalıyor nedense
Arkadaşlar şu nasıl, hem aşırı yer istemez hem aşırı pahalı değil hem de hoparlör ve subwoofer dahili şekilde beraber geliyor.

edit: bir de şu var

Son düzenleme:
x530 kullanıyorum bende. Gümbür gümbür. Zaten apartman ortamında yüksek ses açamıyorsun o ayrı. :D Ama müzik keyfi mükemmel. Subwoofer evi uçurur baya sağlam.

2.0 demek 2 karşıya bakan hoparlör 0 Subwoofer demek. Adamlar olsa yazardı bence.
1788627343948.webp

hocam direkt yok ama şöyle bir şey var galiba,

bir de şu var

Geri