🔥İndirim Edifier M60 Kompakt Masaüstü 2.0 Hoparlör 9.130,48 TL

1000TL Worldpuanla beraber 8130a geliyor . Amazon depo fiyatından düşük hem de 6 taksit var.

Başka banka kampanyası yok mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve ek olarak türk telekom 2000/300tl
Ziraat ise 2000/250tl kod veriyor.

Son düzenleme:
1000TL Worldpuanla beraber 8130a geliyor . Amazon depo fiyatından düşük hem de 6 taksit var.

neden 10 bin tl fiyatı niye bu kadar uçuk max piyasa degeri 5000 olması lazım böyle bişeyin

neden 10 bin tl fiyatı niye bu kadar uçuk max piyasa degeri 5000 olması lazım böyle bişeyin
hocam normal aslında yurt dışı fiyatı 150 dolar desek zaten 7k para yapıyor ki bunlar artık monitör olarak geçiyor normal hoparlör gibi değil

Evet……………..

IMG_6538.webp

Bu tür bir monitör veya soundbar alma konusunda çok kararsız kalıp soundbar aldım. Ama maalesef şöyle bir gerçeklik var ki apartmanlar için uygun bir ürün değiller. Sesini rahatlıkla açamadıktan sonra 2 li hoparlör almak daha mantıklı. Böyle telefon çalacağı zaman cızır cızır edenlerden :)
Şaka bir yana gerçekten apartman yaşantısı için uygun ürünler değiller.

Bu tür bir monitör veya soundbar alma konusunda çok kararsız kalıp soundbar aldım. Ama maalesef şöyle bir gerçeklik var ki apartmanlar için uygun bir ürün değiller. Sesini rahatlıkla açamadıktan sonra 2 li hoparlör almak daha mantıklı. Böyle telefon çalacağı zaman cızır cızır edenlerden :)
Şaka bir yana gerçekten apartman yaşantısı için uygun ürünler değiller.
Samsung B650F 3.1 soundbar almıştım. Ben de ikili edifierin bir setini mi alsam diyordum. Muhtemelen onu alsam müzik olarak özellikle daha iyi olacaktı. Ancak subwoofer ayrı almam gerekiyordu ve fiyat daha fazla artıyordu. O yüzden subwooferlı bu soundbarı tercih ettim. Bence apartmanda bile olunsa o bass etkisi filmlerde baya etki ediyor. Müzik ağırlıklı kullanacaklar için stereo bu tarz setleri almaları bence daha mantıklı olur. Sesi fala açamasak bile bazen gündüz bazen film izlerken de dediğim gibi TV'nin hoparlöründen çok daha iyi olduğunu hissettiriyor. Evlerin yalıtım durumları da önemli. Bazı evler çok iyi iken bazıları kağıt gibi oluyor. Bizim de çok iyi değil ama çok kağıt gibi de değil.

daha f/p 3k max gıbı bır butceye onerecegınız bar hoparlör var mı sesi fazla cıksın bı tık da kaliteli olsun kafi :D

Aynısını Amazon depodan 8600₺'ye almıştım. Ama depo ürünleri 1 sene garantili.
İade hakkım var daha. Sizce iade edip burdan almalı mıyım?
Sök tak vs çok üşendim şimdi de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,819
Üyeler
202,717
Son üye
HeartRON
Geri