beratxma1 80+ Bronze Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 1,154 Reaksiyon skoru 253 10 Eylül 2026 #1 Arkadaşımın bilgisayari açılmıyor bu durumda.Neyden kaynaklanıyor acaba ? Windows hard diskle kurulu. Ekler 1000035677.webp 884.1 KB · Hit: 26
Arkadaşımın bilgisayari açılmıyor bu durumda.Neyden kaynaklanıyor acaba ? Windows hard diskle kurulu.
z.talha 80+ Bronze Katılım 17 Şubat 2026 Mesajlar 535 Reaksiyon skoru 145 10 Eylül 2026 #2 beratxma1 yazmış: Arkadaşımın bilgisayari açılmıyor bu durumda.Neyden kaynaklanıyor acaba ? Windows hard diskle kurulu. Devamı için tıklayın... biosda görünüyor mu harddisk
beratxma1 yazmış: Arkadaşımın bilgisayari açılmıyor bu durumda.Neyden kaynaklanıyor acaba ? Windows hard diskle kurulu. Devamı için tıklayın... biosda görünüyor mu harddisk
beratxma1 80+ Bronze Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 1,154 Reaksiyon skoru 253 11 Eylül 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 z.talha yazmış: biosda görünüyor mu harddisk Devamı için tıklayın... Görüküyor ama aynı hata devam ediyor
z.talha yazmış: biosda görünüyor mu harddisk Devamı için tıklayın... Görüküyor ama aynı hata devam ediyor
MeGaDave06 80+ Bronze Katılım 22 Aralık 2025 Mesajlar 1,294 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 555 11 Eylül 2026 #4 beratxma1 yazmış: Görüküyor ama aynı hata devam ediyor Devamı için tıklayın... Ekranda verilen uyarı direkt şu Sistemde işletim sistemi yüklü değil/işletim sistemi göremiyorum bu sebeple yükleyecek bir şey göremiyorum. İşletim sistemi yükle diyor İşletim sistemi ya komple bozulmuş(yüklüyse) Yada harddisk işletim sistemini bile okuyabilecek mecali kalmamış Bi ihtimal biosta “boot” seçeneğinde windowsun olduğu şeyi seçmediniz başka birşeyi boot etmeye çalışıyor (yani olmayan bir şeyi)
beratxma1 yazmış: Görüküyor ama aynı hata devam ediyor Devamı için tıklayın... Ekranda verilen uyarı direkt şu Sistemde işletim sistemi yüklü değil/işletim sistemi göremiyorum bu sebeple yükleyecek bir şey göremiyorum. İşletim sistemi yükle diyor İşletim sistemi ya komple bozulmuş(yüklüyse) Yada harddisk işletim sistemini bile okuyabilecek mecali kalmamış Bi ihtimal biosta “boot” seçeneğinde windowsun olduğu şeyi seçmediniz başka birşeyi boot etmeye çalışıyor (yani olmayan bir şeyi)
Keyfen 80+ Silver Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 2,081 Reaksiyon skoru 1,272 11 Eylül 2026 #5 Cihaz boot etmiyor, biosdan ilk önceliği ssd veya hdd hangisi takılıysa ona ver gene olmazsa bios pilini çıkart bi süre bekle sonra geri tak yüksek ihtimal düzelecektir.
Cihaz boot etmiyor, biosdan ilk önceliği ssd veya hdd hangisi takılıysa ona ver gene olmazsa bios pilini çıkart bi süre bekle sonra geri tak yüksek ihtimal düzelecektir.