🔥İndirim Thermalright Trofeo Vision 9.16 Lcd Whıte 2.414 TL

Alacak olanlar redditte bi global yorumlara baksın, ben araştırdığım dönemde baya sorun yaşayan gördüm. Random ekrani bozulanlar vs vardı.

hocam aldım 3 4 aydır aktif kullanıyorum, şikayet edebileceğim tek konu parlaklığı olur, biraz düşük parlaklığı var ama onun dışında hiçbir problem yaşamadım

Alacak olanlar redditte bi global yorumlara baksın, ben araştırdığım dönemde baya sorun yaşayan gördüm. Random ekrani bozulanlar vs vardı.
Baktım bende iyi ve kötü yorumlar var nasıldır bilemiyorum bende aldım gelince bakacağım kullana kişiler var ise deneyimlerini yazarlar ise sevinirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam aldım 3 4 aydır aktif kullanıyorum, şikayet edebileceğim tek konu parlaklığı olur, biraz düşük parlaklığı var ama onun dışında hiçbir problem yaşamadım
Gündüz etki etmez büyük ihtimalle parlaklık daha çok gece göze hoş gelir diye düşünüyorum

2 aydır kullanıyorum sorunsuz. Yaşanan problemlerin anakartın usb portuna bağlanmasından kaynaklandığını gördüm araştırırken, o yüzden type-c den tpye-c ye bağlamak en iyisi çünkü daha iyi güç sağlıyor.

Baya araştırdım çok fazla problem yaşayan var ayrıca yazılım çok kısıtlı kendi yazılımı nı kullanıyor sorun özellikle düşük voltaj kaynakli olduğu belirtiliyor cihazı usb çıkışına baglarsaniz olası problem yaşama ihtimaliniz yüksek bu yüzden dolayı özellikle type c bağlayan kullanıcılar problemsiz kullanıyor typce 15 watta usb 3.0 4-5 watt usb 2.0 ise 2.5 watt verdiği göz önüne alınırsa en mantıklı type c olur illaki type c olmayanlar usb 3.0 kullanacaklar ekran parlaklığını kısasa ise yarayabilecegi söylenmiş.

tamamen bilmediğimden soruyorum bunu nereye ve neden takıyoruz ?

tamamen bilmediğimden soruyorum bunu nereye ve neden takıyoruz ?
Sıcaklık izleme ekranı olarak kullanmak amacıyla tercih ediliyor genelde. Küçük boyutta olması ve kasayamonte edilebilmesi gibi özellikler bunları cazip kılıyor. Genelde type c ile görüntü ve güç aktarılıyor tek kabloyla, karmaşa da olmuyor yanii

Sıcaklık izleme ekranı olarak kullanmak amacıyla tercih ediliyor genelde. Küçük boyutta olması ve kasayamonte edilebilmesi gibi özellikler bunları cazip kılıyor. Genelde type c ile görüntü ve güç aktarılıyor tek kabloyla, karmaşa da olmuyor yanii
bağlantısı nereye ypaılıyor pc ye mi yoksa harici mi ? birde genelde nereye koyuluyor kasanın bir yerlerine yapıştırma falan mı?

5 aydır sorunsuz kullanıyorum
IMG_20260414_231912.webp

bağlantısı nereye ypaılıyor pc ye mi yoksa harici mi ? birde genelde nereye koyuluyor kasanın bir yerlerine yapıştırma falan mı?
Yaratıcılığına kalmış nereye takacağın, arka tarafının ortasında manyetik bir kısım var, metale tutturabiliyorsun, onun dışında bir yere takma braketi falan çıkmıyor. Ben alttaki fanlar ile ekran kartının arasına koydum, hem ekran kartı desteği oldu hemde şık duruyor. Tek bir kablo var, birini ekrana diğer ucunu kasanın arkasına takıyorsun. Başka yapman gereken yok
WhatsApp Image 2026-09-11 at 00.44.01.webp

Baya araştırdım çok fazla problem yaşayan var ayrıca yazılım çok kısıtlı kendi yazılımı nı kullanıyor sorun özellikle düşük voltaj kaynakli olduğu belirtiliyor cihazı usb çıkışına baglarsaniz olası problem yaşama ihtimaliniz yüksek bu yüzden dolayı özellikle type c bağlayan kullanıcılar problemsiz kullanıyor typce 15 watta usb 3.0 4-5 watt usb 2.0 ise 2.5 watt verdiği göz önüne alınırsa en mantıklı type c olur illaki type c olmayanlar usb 3.0 kullanacaklar ekran parlaklığını kısasa ise yarayabilecegi söylenmiş.
Kendi yazılımı dışında İnfopanel programınıda kullanabiliyorsunuz. İstediğin şeyi koyabiliyorsun ekrana. Ben infopanel kullanıyorum, herşeyini kendim ayarladım, yukarıda fotoğrafını ekledim.

Yaratıcılığına kalmış nereye takacağın, arka tarafının ortasında manyetik bir kısım var, metale tutturabiliyorsun, onun dışında bir yere takma braketi falan çıkmıyor. Ben alttaki fanlar ile ekran kartının arasına koydum, hem ekran kartı desteği oldu hemde şık duruyor. Tek bir kablo var, birini ekrana diğer ucunu kasanın arkasına takıyorsun. Başka yapman gereken yokAlıntıyı görüntüle

Kendi yazılımı dışında İnfopanel programınıda kullanabiliyorsunuz. İstediğin şeyi koyabiliyorsun ekrana. Ben infopanel kullanıyorum, herşeyini kendim ayarladım, yukarıda fotoğrafını ekledim.
anladım çok teşekkür ederim

Geri