Yeni Forumu Nasıl Buldunuz ?

yeni forum nasıl duruyor

• çok kötu gözükmüş göz yoruyor

• eskisi daha iyidi

• kötü

• iyi

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Avatarlar eskisindeki gibi tekrardan yuvarlak formata getirildi.

Yenilik iyidir ama gözümü yoruyor.

önceki sayfa da etiketleyip yazdıklarıma bakabilirmisin hocam
İlk söylediğini yaptım zaten avatar konusunu. 2. konuda ise fikrim yok oraya herhangi bir müdahalemiz olmadı.

şu anki bence aşırı kötü bir konuya tıklıyorum loading yazıyor 10 saniye bekleyor pc'de konu açılana kadar. Sıcak fırsatlara tıklarıyorum yine aynı laoding yazıyor. Görüntüsü ve fontları da kötü beğenmedim. Eskisi daha iyi kesinlikle

İlk söylediğini yaptım zaten avatar konusunu. 2. konuda ise fikrim yok oraya herhangi bir müdahalemiz olmadı.
birde ana menüden bakınca konuya mesaj yazdıklarımda benim pp gözüküyor eski hali daha iyiydi konu sahibinin pp sinin yanında ufak şekilde mesajımız varsa bizimde pp miz gözüküyordu

bu kısım?

şu anki bence aşırı kötü bir konuya tıklıyorum loading yazıyor 10 saniye bekleyor pc'de konu açılana kadar. Sıcak fırsatlara tıklarıyorum yine aynı laoding yazıyor. Görüntüsü ve fontları da kötü beğenmedim. Eskisi daha iyi kesinlikle
10 saniye beklemez dostum ya internetinde ya da cihazında bir problem var. 1 saniye görmüyorum bile ben oraları.

10 saniye beklemez dostum ya internetinde ya da cihazında bir problem var. 1 saniye görmüyorum bile ben oraları.
9700x işlemci rx 6800xt var. eski forumda tıkladığım an açılan şey şuan 10 saniye bekliyor diyorum yalan borcum mu var

Eskiden ilk 3 deki pinlenmiş reklam konularında itopya vs kullanıcılarını engelleyince tertemiz oluyodu görünmüyolardı ana sayfada artık engel bir işe yaramıyor malesef.

Eskiden ilk 3 deki pinlenmiş reklam konularında itopya vs kullanıcılarını engelleyince tertemiz oluyodu görünmüyolardı ana sayfada artık engel bir işe yaramıyor malesef.
bence geri alırlar yapılanı diye tahmin ediyorum ankette %76sı beğenmemiş yeni halini zaten

Geri