Shadow©
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
Hocam bir destek ekibine yazın, ben sahibinden'in müşteriyi mağdur edeceğini düşünmüyorum.Iade suresi bitti
Hocam bir destek ekibine yazın, ben sahibinden'in müşteriyi mağdur edeceğini düşünmüyorum.Iade suresi bitti
Sana dedik o kadar, adamı dinleme direk iade kodu oluştur ve gönder diye...Daha yeni aldigim 2. El ekran kartinin saticisi (rx 5700 xt) iade kabul etmiyor ve param guvendeyle aldim 2 gunluk iade surecinde adam termal macun sursen veya genel bakim yapsan duzelir diyerek zaman kazanip durdu, su an da iade yapamiyorum. Iade edemesen de en azindan karti duzeltmenin bir yolu varsa lutfen biri yardimci olsun sorunu hotspot sicakliginin yuk halinde 110 derecelerde olmasi ve bilgisayarin bu yuzden kendini kapatmasi
Geçmiş olsun dostum senin hatan olmuş bu olay. Peşine düşsen bile elinde kanıt olsada uğraştığına değmez.Hocam red devil dual olmasi lazim ama emin degilim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Adam termal macunu eksik surseniz duzelir bana da para su an acil lazim onaylayabilir misiniz dedi benim de iyi niyetime ve safligima geldi onayladim
Bakım yapmasına rağmen boyle diyor. Termal pad kalınlığı mi yanlış acaba?kanka kart çalışıyorsa güzel bir bakımla halledersin bu kadar çok üzme kendini
sana yakın olsam yardım ederdim bakım yapmana nerede oturuyorsun
Keske dinleseydim..Sana dedik o kadar, adamı dinleme direk iade kodu oluştur ve gönder diye...
Adanadayim da bakimla olur mu emin degilim bi bilgisayarciya yollamistim bakimi yaptilar hala aynikanka kart çalışıyorsa güzel bir bakımla halledersin bu kadar çok üzme kendini
sana yakın olsam yardım ederdim bakım yapmana nerede oturuyorsun
Gpu 90 goruyor max, vram da 100lerdeBakım yapmasına rağmen boyle diyor. Termal pad kalınlığı mi yanlış acaba?
Hot spot 110 iken gpu ve VRAM kaç derece oluyor?
Pad yerine direkt putty kullan derim.Çok geçmiş olsun
Hotspotu düşürmek için
Kart açılıp macunu yenilenecek
Padleri yenilecek
Kartın pcbsi ve fanları temizlenecek
Tekrar kontrol edilecek
Hotspot “herhangi bir” sensörden aldığı veri olduğu için buna neyin sebep olduğunu belirlemek zor. fabrikasyon halinde yenilemeyi ne kadar iyi yaparsan o kadar iyi olur
Yapay zekadan kartın modelini yazıp ve pad kalınlıklarını öğrenmeye çalış
Tekrardan geçmiş olsun üzücü olmuş
Iste termal macunu eksiktir dedi sonra bakimi yapsan duzelir dedi bunlari yapana kadar da zamani bitti iadeninZaman kazanmasını niye bekledin ki? Hayır yani satıcıya yazmana da gerek yok. İade hakkını kendin isteyerek kullanıp paketleyeceksin, satana da bir şey demeyeceksin.
Ne kadar a aldın kartıIste termal macunu eksiktir dedi sonra bakimi yapsan duzelir dedi bunlari yapana kadar da zamani bitti iadenin