arctic 420 kullansam heralde 70 üstü görmek istemezdim 170w ile profildeki kasada 85 görüyorum benŞu an 160 çekip 85 dereceyi görüyor normal değil mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
160w çekip 85 dereceyi görmesi beni mutlu etti açıkcası. Normalde bu değerleri görmüyordum. Eskiden 160w çekip 95 dereceyi görüyordu
Artic 420mm ile 360mm arasın ahım şahım bir fark yok herhalde. 70 derece ütopik kalırarctic 420 kullansam heralde 70 üstü görmek istemezdim 170w ile profildeki kasada 85 görüyorum ben
Bana sorduysanız imzadaki sistem, arctic lf3 360 varSıvı soğutmanız nedir işlemcini nedir böyle detayları verirseniz daha sağlıklı olur.
Hocam bende -35 uv ve evet bende de sessiz çalışıyor. Fan get control ile daha sessiz yapabilirsiniz. Bu arada size demedim diğer arkadaşa dedim.Konuyla alakasız, bende de 9800x3d var biostan core performance boost açık mı sizde ben çok ses yapıyor diye kapattım -20 de uv yaptım şuan gayet sessiz çalışıyor ve çoğu oyunda 60 derecelerde çalışıyor, sizin ayarlarınız nasıl?
İlk öncelikle kullandığın sıvı soğutmayı bende kullanıyorum ve 225w ile 95 derecede tutabiliyorum kullandığın sıvı soğutma 360mm diye 420mm den daha kötü bir soğutma vereceği anlamına gelmez. Ve yanlış hatırlamıyorsam eğer @Efe D. kasa olarak dikey konumlu küçük bir kasa kullanıyor ve iç ortamı zaten sıcaklığa el verişli.arctic 420 kullansam heralde 70 üstü görmek istemezdim 170w ile profildeki kasada 85 görüyorum ben
Bu programdan mı bahsediyorsunuz, https://getfancontrol.com/Hocam bende -35 uv ve evet bende de sessiz çalışıyor. Fan get control ile daha sessiz yapabilirsiniz. Bu arada size demedim diğer arkadaşa dedim.
Şuan 360mm aklımda kalmamış ama hatırladığım kadarıyla 3-5 derece oynuyordu.@dombikpanda 360mm ile 420mm arasında çok bir soğutma farkı var mı? Ben çok yoktu diye hatırlıyorum ama.
Hocam bende -35 uv ve evet bende de sessiz çalışıyor. Fan get control ile daha sessiz yapabilirsiniz. Bu arada size demedim diğer arkadaşa dedim.
Hocam yeninden macun sürerken gördüm bu X şeklinde sürmek çok efektif değil bence. Adam akıllı yaymak lazım. Ben önce yaydım küçük spatula ile sonra ufak birkaç nokta bıraktım bazı yerlere öyle eşit sıktım her iki tarafı on numara oldu.
Hocam bu ısı sorunu çok çektirdi gerçekten sonunda biraz daha iyi oldu.160 watt çok iyi lf kendini konuşturmuş, dandik amd ihs ile anca bu kadar.
Teşekkürler hocam. Adam akıllı yayınca daha serin çalışıyor işlemci gerçekten. Bu saaten sonra X veya başka şekilde yok sadece yaymak varX zaten am5 de pek efektif değil. Ortaya nohut sıkıp geçmek yeterli. İhs yapboz parçası gibi olduğu için yüzey alanı küçüldü am4 e göre
160w 85derece gayet iyi. Hatta serin bile
117w ile 80 derecedeyim 240mm soğutma ile
AMD öyle maalesef kabı çok kalın salamıyor ısıyıHocam bu ısı sorunu çok çektirdi gerçekten sonunda biraz daha iyi oldu.
Teşekkürler hocam. Adam akıllı yayınca daha serin çalışıyor işlemci gerçekten. Bu saaten sonra X veya başka şekilde yok sadece yaymak var![]()