🔥İndirim NZXT H3 Flow + NZXT C750 Psu 4.649 TL!

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,085
H3 flow hayatımda gördüğüm en iyi psu katili kasadır almayın aldırmayın psu hakkında bir şey bilmiyorum

Kasanın yerden yükseklik sağlaması için ayakları yok+psu kasanın içindeki sirkülasyondan hava çekmek zorunda normalde dışarıdan temiz hava alması gerekli fakat bu kasada ekran kartının pasif olarak yaydığı sıcak havayı çekiyor
Öyle bir şey yok ekran kartının sıcak havasını çekmiyor. Ekran kartı sıcak havayı kasanın yukarısına atıyor. Bu kasada güç kaynağının serin havayı yanlardaki meş kısımdan alması gerekiyormuş, o yüzden ters takılması gerek. Ne kadar verimlidir bilmiyorum ama.

Kasanın yerden yükseklik sağlaması için ayakları yok+psu kasanın içindeki sirkülasyondan hava çekmek zorunda normalde dışarıdan temiz hava alması gerekli fakat bu kasada ekran kartının pasif olarak yaydığı sıcak havayı çekiyor
Mantıklı. Bir kez topladım bu kasayı. Psu fanı kasa içine bakmak zorunda. Ben sorun etmemiştim açıkçası.

Kasa sade sevenler için güzel ve içinden C seviyesi NZXT C750 modeli çıkıyor. Ancak kasa 2 fanlı ona dikkat edin.

NZXT bu kasa işini yapıyor ya garip bir şekilde. 2 fanlı önü kapalı kasam şuana kadar kullandığım 3-4 tane fanı olan mesh kasaların hepsinden iyi soğutuyor kendi içini 😅

Yav öne neden ses portu koymazsın ki zaten usbyi az koymuşun komple ses portunu kaldırmak ne alaka

kasanın tipi çok kötü psu icin bile alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,063
Üyeler
204,049
Son üye
onurrzzn
Geri