neden çamur atalımki ben 480GB Sata SSD aldık taş gibi çok güzeldi performansını acayip beğenmiştim leptop taktım şuan corsair 480GB NVME M2 SSD aldım.Arkadaşlar jamesdonkeye çamur attınız ama ssd piyasasını önemli ölçüde düşürdü
Aynen öyle, öneren de önermeyen de kafasına silah dayamıyor kimseninSiz almayabilirsiniz. Param olsa alırım.
Reis neden kötülüyorsun bu markayı bana açıklarmısın lütfen.Eşek James'e karşıyız ''HABER'' Technopat'ın sevdiğim yönlerinden biri bu tip kıytırık markaları övmemeleri.
Made in Chima ama o büyük markalar da Çin'de üretiyor bir kısmını öyle bakmamak lazımNe olursa olsun bu kıytırık markaları almamak gerekiyor sonra made in China'nın gazabına uğrarsanız üzülürsünüz.![]()
yeterde artar ne yapacan fazlasını uygun veriyor.''James Donkey SSD Ürünleri, ''Samsung, Intel, Hynix, Micron, Silicon Motion, Phison, Spectek (By Micron)'' markalarından oluşan 1. Kalite çip üreticileriyle partnerlik yapmakta ve sadece bu çipsetleri kullanmaktadır.Paylaşılan ''Okuma-Yazma'' hız değerleri; ''ATTO Disk Benchmark'' sonuçlarına göre belirtilmiştir.''
Alıntıyı görüntüle
Bunun 480GB tını aldım 15-20 kere format amışımdır 1 gram performans düşüşü yok hala kullanmaktayım eğer zaten leptop satarken içinden çıkarıp 500GB harddisk takar SSD kasama takarım taş gibi çalışıyor.![]()
Samsung 860 Evo 250GB 550MB-520MB/s Sata3 SSD - MZ-76E250BW
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Aynılar(!)![]()
SSD Harddisk Fiyatları ve Modelleri (Laptop - PC) | incehesap
En yeni SSD harddisk ürünleri, en ucuz fiyatlarla incehesap.com'da! Laptop - PC, 256 GB, 512 GB, SATA 3, NVMe SSD modellerini hemen inceleyin!www.incehesap.com
Ürünleri dandik ve kalitesiz. Çinde ki merdiven altı ürünlere kendi marka etiketini basıyor. İnsanlar sırf bu markayı 40-50 TL daha ucuz diye alıp parasını çöp ediyor.Reis neden kötülüyorsun bu markayı bana açıklarmısın lütfen.
Ve 3 yıl içerisinde bozulursa bire bir değişim garanti gönderme yok !F/p olarak alınabilir ve 3 yıl garanti genele göre +1 yıl fazla
Bu da ürüne güvendiğini gösterirVe 3 yıl içerisinde bozulursa bire bir değişim garanti gönderme yok !