Abdullah abi 2018 yılında bu markanın ssdsini incelemişti bir mutlu görmedim.Sen buraya Technopat'dan geldin, orada böyle dandik markaları önermiyorlar bu iyi bir şey.
Abdullah abi 2018 yılında bu markanın ssdsini incelemişti bir mutlu görmedim.Sen buraya Technopat'dan geldin, orada böyle dandik markaları önermiyorlar bu iyi bir şey.
A2000 daha ucuz çünkü rakibi değil.Hem de daha ucuza 2000.
Atto disk ne?''James Donkey SSD Ürünleri, ''Samsung, Intel, Hynix, Micron, Silicon Motion, Phison, Spectek (By Micron)'' markalarından oluşan 1. Kalite çip üreticileriyle partnerlik yapmakta ve sadece bu çipsetleri kullanmaktadır.Paylaşılan ''Okuma-Yazma'' hız değerleri; ''ATTO Disk Benchmark'' sonuçlarına göre belirtilmiştir.''
Alıntıyı görüntüle
Atto çok iyi bir test.Atto disk ne?
Crystal disk mark yokmuydu?
''James Donkey SSD Ürünleri, ''Samsung, Intel, Hynix, Micron, Silicon Motion, Phison, Spectek (By Micron)'' markalarından oluşan 1. Kalite çip üreticileriyle partnerlik yapmakta ve sadece bu çipsetleri kullanmaktadır.Paylaşılan ''Okuma-Yazma'' hız değerleri; ''ATTO Disk Benchmark'' sonuçlarına göre belirtilmiştir.''
Alıntıyı görüntüle
Ben bi fark görmüyorum.![]()
Samsung 850 Evo 250GB 2.5" 540MB/520MB/s SSD Disk - MZ-75E250BW B - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Aynılar(!)![]()
SSD Harddisk Fiyatları ve Modelleri (Laptop - PC) | incehesap
En yeni SSD harddisk ürünleri, en ucuz fiyatlarla incehesap.com'da! Laptop - PC, 256 GB, 512 GB, SATA 3, NVMe SSD modellerini hemen inceleyin!www.incehesap.com
Okuma yazma hızlarında sata ile m2 nin de bi farkı olmuyor ama iops farklı diyorsun.A2000 daha ucuz çünkü rakibi değil.
8200 pro deme gaza geliyorum bak, eşşek aldıracaksın banaRakibi A2000 değil, hız ve IOPS olarak çok daha iyi JD.
Rakibi 8200 Pro diyebiliriz, hızları hemen hemen aynı.
Fakat ondan ucuz ve f/p, gaming gecesine de gelirse çok uygun olur.
Kaliteli olduklarını iddia ediyorlar, hadi bakalım.
Alıntıyı görüntüle
İyi ki (!) Koymuşsun çünkü jd daha iyi baksana![]()
Samsung 860 Evo 250GB 550MB-520MB/s Sata3 SSD - MZ-76E250BW
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Aynılar(!)![]()
SSD Harddisk Fiyatları ve Modelleri (Laptop - PC) | incehesap
En yeni SSD harddisk ürünleri, en ucuz fiyatlarla incehesap.com'da! Laptop - PC, 256 GB, 512 GB, SATA 3, NVMe SSD modellerini hemen inceleyin!www.incehesap.com
''MoruQ GeYmİng GeCeSi Ceyms EşeQ GeymPaVır HaY LevıL La TaqıLıyoRuZ'' (!)8200 pro deme gaza geliyorum bak, eşşek aldıracaksın bana![]()
Benim dostum mutlu olan.Abdullah abi 2018 yılında bu markanın ssdsini incelemişti bir mutlu görmedim.
Kahkaha attımİyi ki (!) Koymuşsun çünkü jd daha iyi baksana
560 hızı var(!)