Android GM 8 5 Kasım 2019 root atma

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
13,818
Başlıkta yazıyor arkadaşlar nasıl rootlayabilirim? İnternetten baktım ama o versiyon için dosya bulamadım. Bulduklarım da indirmek için siteye üye olmak gerekiyor ama üye olurken hata veriyor.

mesaj silindi

Son düzenleme:
Benim konularım lanetli mi niye kimse cevap vermiyor? Cevaplar da çözüme ulaşmıyor. Evet lanetlendim galiba 4 yıl sonra tekrar laptop alınca.
root atma bence çünkü cihazı bozma ihtimali var ben j7 prime a yaptım bi sıkıntı çıkmadı ama geçen başka bir rom kurdum cihaz açılmadı açana kadar baya uğraştım

root atma bence çünkü cihazı bozma ihtimali var ben j7 prime a yaptım bi sıkıntı çıkmadı ama geçen başka bir rom kurdum cihaz açılmadı açana kadar baya uğraştım
Rootdan gitmemiş başka romdan gitmiş.

Neyse isterseniz cevap verin artık root da pek de önemi kalmadı zaten telefonu internette medyada gezinme amaçlı kullanıyorum artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama roottan da gitme ihtimali var root tan cihazı giden baya insan var ama illa root atmak istiyorsan king root u dene
Denemişdim olmadı.

Neyse isterseniz cevap verin artık root da pek de önemi kalmadı zaten telefonu internette medyada gezinme amaçlı kullanıyorum artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Denemişdim olmadı.
benden sana tavsiye pc varsa sende emülatör indir ona root at

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,236
Üyeler
188,220
Son üye