Erkekler neden sünnet olur ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Ekler

• kapak-sozler.jpg
    kapak-sozler.jpg
    36.9 KB · Hit: 46
bu konu ateist müslüman kavgasına dönmeden ben uzar.

Aga sal şunu insanları sinir edip duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman wtcn ahiretlik
Bana ne WTCN'den
birine sövmüşse sövdüğü kişi şikayet eder allah allah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka sal boşver çocuk daha o bırak çocukluğunu yaşasın
Çocukluğumu yaşadım ben sen merak etme.

Sünnet işlemi Hz. İbrahim'den gelen bir gelenektir. Hz. İbrahim ise 80'li yaşlarında sünnet olmuştur. Sünnetini kendi bir keser ile yaptığı rivayet edilir. Sağlık açısından yararı ise direkt şekilde yoktur. Risk olmaması için kestirilir. Birtakım hastalıkların bulaşma riskini azaltır. Sünnet derisi yapısı bakımından bakteri ve pis tutmaya elverişlidir. Düzgün bakılmaz, temizlenmezse iltihaplanabilir. Fakat yıllarca sünnetsiz gezen kişileri de biliyoruz, öyle ölen. Pek çoğumuz da sünnet olana kadar senelerce sünnetsiz gezdik. Düzgün ve temiz tutulduğu sürece pek sıkıntı olmayacaktır. Daha çok dini nedenlere dayanıyor. Zira İslam'ın şiarlarından biri, abdest almak da işkence olur sünnetsiz.
Bu direkt cinayet gibi bişi o zaman :/

Anlattığı şeylerde tek bir kaynak yok.
Dediklerim doğru, yanlış olan bir yer yok. Sağlık açısından ise bir şey demedim, o iş karışık. Zararlı diyen de var, yararlı diyen de. Bir bilene sormak en iyisi. Ben de sağlığa yararlı olduğuna inanıyorum.

Dediklerim doğru, yanlış olan bir yer yok. Sağlık açısından ise bir şey demedim, o iş karışık. Zararlı diyen de var, yararlı diyen de. Bir bilene sormak en iyisi. Ben de sağlığa yararlı olduğuna inanıyorum.
Kanka bana anlatacağına bir hastaneden veya doktordan veya klinik onaylı herhangi birşeyden kaynak atsanda inansam.
Çünkü ben büyük çaplı hastanelerin resmi sayfalarında sünnetin sayfalarca yararından bahsettiğini gördüm
Dünyaca ünlü ürologlar tarafından...

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,138
Üyeler
186,456
Son üye
malatyalihamsi