Neler Yeni

Erkekler neden sünnet olur ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal

BMW_M4

80+ Bronze

Ekler

• kapak-sozler.jpg
    kapak-sozler.jpg
    36.9 KB · Hit: 38

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
bu konu ateist müslüman kavgasına dönmeden ben uzar.

BMW_M4

80+ Bronze

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Sünnet işlemi Hz. İbrahim'den gelen bir gelenektir. Hz. İbrahim ise 80'li yaşlarında sünnet olmuştur. Sünnetini kendi bir keser ile yaptığı rivayet edilir. Sağlık açısından yararı ise direkt şekilde yoktur. Risk olmaması için kestirilir. Birtakım hastalıkların bulaşma riskini azaltır. Sünnet derisi yapısı bakımından bakteri ve pis tutmaya elverişlidir. Düzgün bakılmaz, temizlenmezse iltihaplanabilir. Fakat yıllarca sünnetsiz gezen kişileri de biliyoruz, öyle ölen. Pek çoğumuz da sünnet olana kadar senelerce sünnetsiz gezdik. Düzgün ve temiz tutulduğu sürece pek sıkıntı olmayacaktır. Daha çok dini nedenlere dayanıyor. Zira İslam'ın şiarlarından biri, abdest almak da işkence olur sünnetsiz.
Bu direkt cinayet gibi bişi o zaman :/

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Anlattığı şeylerde tek bir kaynak yok.
Dediklerim doğru, yanlış olan bir yer yok. Sağlık açısından ise bir şey demedim, o iş karışık. Zararlı diyen de var, yararlı diyen de. Bir bilene sormak en iyisi. Ben de sağlığa yararlı olduğuna inanıyorum.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dediklerim doğru, yanlış olan bir yer yok. Sağlık açısından ise bir şey demedim, o iş karışık. Zararlı diyen de var, yararlı diyen de. Bir bilene sormak en iyisi. Ben de sağlığa yararlı olduğuna inanıyorum.
Kanka bana anlatacağına bir hastaneden veya doktordan veya klinik onaylı herhangi birşeyden kaynak atsanda inansam.
Çünkü ben büyük çaplı hastanelerin resmi sayfalarında sünnetin sayfalarca yararından bahsettiğini gördüm
Dünyaca ünlü ürologlar tarafından...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,384
Üyeler
164,830
Son üye
HalilEren