White_Recon
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 818
Belki de siz haklısınız.Yaratılmadı yarattı çok güzel bi konu ama insanin aklina su soru takiliyor yaratilmayan bir varlığın ebedi yani sonu ezeli yani öncesi yoktur diyoruz ancak insan zamanla var olan bir varlik oldugu icin ezeli kısmını kavramakta gerçekten zorluk yaşıyor
Asıl soru şu: Buna neden inanıyorsunuz? Ciddi soruyorum, bunu kendinize sormalısınız. Gerçeklikten epey uzak olan ve kanıtlanamayacak bir olayı nasıl ve neden böyle ciddi ciddi savunabiliyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sevgili arkadaşlar, ağabeyler ve kardeşler. Lütfen sorgulayın. Hangi dine veya felsefi düşünceye sahip olursanız olun, sorgulayın. Bizler, düşünme yetisi olan bireyleriz. Düşünmezsek ve araştırmazsak sürekli dar bir açıdan bakarız. Ben burada Tanrı'nın yokluğunu kanıtlayamam, siz de varlığını kanıtlayamazsınız. Öyleyse kitaplardan alıntılar ile değil de akla, mantığa ve bilime dayanan cevaplar verelim. Olaylara daha geniş bir açıdan bakmayı çok isterim ve bunun için de uğraşırım. Lütfen siz de kulaktan dolma bilgilerle insanlara cevaplar vermeyin. Herkese güzel forumlar diliyorum.
Son düzenleme: