Şu an fiber mi kullanıyorum acaba?

Ahmet İ.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,544
Hız değerlerim şu şekilde.Bugün yükseltildi.35mb/sn' idi.Altyapının desteklediği en yükseğe çıkaralım dedik,sonuç bu;

İNTERNETHIZDEĞERLERİ.png

parası ile yükselttiniz demi fibver olmasa bile müq türküyede mi yaşıyonuz

Hayırdır gardaş havan kime
Ekran Görüntüsü (29).png

Hocam hava atmak gibi bir gayem yok yanlış anlamayın.Bende çok kötü internetler kullandım bu zamana kadar.Merakım acaba bu megabit değeri fiber mi oluyordu aslında.Kullanan sayısı fazla.3 tane bilgisayar onlarca telefon vs. olunca bir apartmanda öyle gerekiyor.Çok çöktüğünü bilirim ben.Speedtestte 300 ping gördüğümü bilirim.Sizinki ona göre yine iyi.
Daha iyisi sizin olsun

Son düzenleme:
Hocam hava atmak gibi bir gayem yok yanlış anlamayın.Bende çok kötü internetlere kullandım bu zamana kadar.Merakım acaba bu megabit değeri fiber mi oluyordu aslında.Kullanan sayısı fazla.4 tane bilgisayar olunca bir apartmanda öyle gerekiyor.Çok çöktüğünü bilirim ben.Speedtestte 300 ping gördüğümü bilirim.Sizinki ona göre yine iyi.
Daha iyisi sizin olsun
Şaka yaptım ya sadece :D Bu arada ben VALORANT'da 1093 CS:GO'da 6000 ping görmüş adamın internetim en kötüsü bende bulunur :D

Ben de fiber kullanıyorum ping genelde 9-11 arası, senin ping 7 çıktı ise %99 fiberdir.

Türknet'e geçebilirsiniz.Paketleri gayet uygun hocam.
Değiştrimeyi varya masaüstü pcden çok istiyorum ama izin vermiyolar işte :/ Diyorum dersi de dinleyemiyorum yine yok. Bu arada komşuyla aylığı bölüşüp kullanıyoruz gerisini sen düşün :d Komşuyu da kazıktan kurtarıyoruz ama o va var :D

Türk Telekom hipernet önerir misiniz? Csgo oyuncusuyum ve internet hızından çok ping önemli benim için. Altyapı ile mi alakalı ping konusu yoksa iss ile mi alakalı?

Türk Telekom hipernet önerir misiniz? Csgo oyuncusuyum ve internet hızından çok ping önemli benim için. Altyapı ile mi alakalı ping konusu yoksa iss ile mi alakalı?
Altyapıda,internet sağlayıcısıda önemli hocam.

Geri