serdar baskan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 22,009
Yeni güncellemeyi nasıl yapabilirim?Microsoft Edge güncellediğinden beri kullanıyor ve burada öneriyorum.
Yeni güncellemeyi nasıl yapabilirim?Microsoft Edge güncellediğinden beri kullanıyor ve burada öneriyorum.
Bende herhangi bir sorun yok. Siz hangi sorunları yaşadınız?Opera kullanıyordum hep. Edge geçtim fakat arada sırada sorunları oluyor onun dışında yeni hali güzel.
Yeni güncellemeyi nasıl yapabilirim?
Yeni güncellemeyi nasıl yapabilirim?
opera gx kullanıyorum şuan çok memnunum ne gibi farkı var ?![]()
Microsoft Edge'i tanıyın
Microsoft Edge, yapay zekâ destekli tarayıcınız. Web'de gezinmenin yeni bir yolu. Daha fazlasını başarmanıza yardımcı olan yerleşik Edge özellikleri ve yetenekleri hakkında daha fazla bilgi edinin.www.microsoft.com
4K'da bazen videolarda ciddi FPS düşüşleri yaşıyordum. Bu aralar sorunu yaşamıyorum sanırsam düzelmiş.Bende herhangi bir sorun yok. Siz hangi sorunları yaşadınız?
Daha hızlı, daha sade, daha güvenilir, daha az ram harcıyor, Windows Defender ile tam uyumlu her dosyayı tarıyor.opera gx kullanıyorum şuan çok memnunum ne gibi farkı var ?
Tasarım ve motoru farklı. Edge Chromium altyapılı bir tarayıcı ve bence tasarım olarak daha güzel.opera gx kullanıyorum şuan çok memnunum ne gibi farkı var ?
Tasarım ve motoru farklı. Edge Chromium altyapılı bir tarayıcı ve bence tasarım olarak daha güzel.
İyiymiş kullanmaya başlayayım bariDaha hızlı, daha sade, daha güvenilir, daha az ram harcıyor, Windows Defender ile tam uyumlu her dosyayı tarıyor.
Bu ne demek ?Chromium
opera için de yapabilir miyim bunu acaba? operadan edge e geçmek gibiKurduktan sonra sana soruyordu, Chrome bilgilerini aktar gibi bir şey yazıyordu. Onu onayladın mı?
Eğer onaylamadıysan aşağıdaki makaleye bakabilirsin.
Chrome yer işaretlerini ve ayarlarını içe aktarma - Google Chrome Yardım
Ayarlarınızı ve favori web sitelerinize ait yer işaretlerini kaybetmeden tarayıcılar arasında geçiş yapabilirsiniz. Tarayıcıya bağlı olarak, ayarlarınız aşağıdaki bilgileri içerebilir: Tarama geçmsupport.google.com
Bu ne demek ?
4.sayfada açıklamıştım.Hayır, Web Tarayıcısı.
Chromium, açık kaynak kodlu ve özgür bir web tarayıcısı projesi. Chromium; Google Chrome ve Yandex tarayıcılarının da temelini oluşturmaktadır.
![]()
Chromium - Vikipedi
tr.wikipedia.org