2000 model bilgisayarı söktüm.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
Evet. evin bir köşesinde duran ve hiç açmadığım, içini şey götüren kasayı merak edip açtım. işlemciyi de sökmek istiyorum ama soğutucu bloklar çıkmıyor. ne yapmalıyım.
IMG_20201001_141915.jpg
IMG_20201001_141906.jpg

Eski amd işlemcilerde kıskaçlı cpu cooler tutucuları var çıkarması çok zor metal parçanın beyaz sokete geldiği köşelerden yani soketin yan tarafından kıskaçları çıkarman gerek. Eski olduğu için kırılırsa pek umrunda olmaz sanırım. 24pin anakart bağlantısına sert d,yenlere bunu göstermek lazım.

Eski amd işlemcilerde kıskaçlı cpu cooler tutucuları var çıkarması çok zor metal parçanın beyaz sokete geldiği köşelerden yani soketin yan tarafından kıskaçları çıkarman gerek. Eski olduğu için kırılırsa pek umrunda olmaz sanırım. 24pin anakart bağlantısına sert d,yenlere bunu göstermek lazım.
yanlarda metal var böyle altı beyaz. o mu.

beyazları bastır metali ordan çıkar 1 tarafı çıkarınca öbürü daha kolay oluyor eski anakarta metal değince bozuluyordu statik mevzusu o yüzden tornavidayi başka yerlere değdirme olayı olmasın diye böyle oluyordu soketler.

beyazları bastır metali ordan çıkar 1 tarafı çıkarınca öbürü daha kolay oluyor eski anakarta metal değince bozuluyordu statik mevzusu o yüzden tornavidayi başka yerlere değdirme olayı olmasın diye böyle oluyordu soketler.
aha çıkarttım lan. kenardan tornavidayla tak tak çektim kendisi fırladı yerinden.
Post automatically merged:

ne kocaman işlemci bu.

aha çıkarttım lan. kenardan tornavidayla tak tak çektim kendisi fırladı yerinden.
Post automatically merged:

ne kocaman işlemci bu.
Tornavidayı anakartta bir yere vurduysan büyük ihtimalle anakart rip.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,592
Üyeler
190,936
Son üye
KassızBadici
Geri