2000 model bilgisayarı söktüm.

IMG_20201001_143850.jpg

Post automatically merged:

elime termal macun yapıştı çıkmıyo lna

Merak ettim işlemciyi foto atsana
attm

2000 model değilmiş o zaman.
kaç model.

Alıntıyı görüntüle

elime termal macun yapıştı çıkmıyo lna

attm

kaç model.
2004 olması lazım ilk sempron işlemcinin seninkinin modeli ne çünkü sempron ailesi çok uzun süre devam etti bir nevi intelin celeronu gibi.

2004 olması lazım ilk sempron işlemcinin seninkinin modeli ne çünkü sempron ailesi çok uzun süre devam etti bir nevi intelin celeronu gibi.
babam 2005'te almış bunu. 2005 modelmiş. termal macun değen parmağımda yanma hissi oluştu lan noluyo.

1999 modelmiş işlemci.

babam 2005'te almış bunu. 2005 modelmiş. termal macun değen parmağımda yanma hissi oluştu lan noluyo.

1999 modelmiş işlemci.
İmkansız, altındaki yazıya bakmayın.

Demek istediğim orada r5 3600 2012 yazıyor r5 3600 2012 de falan çıkmadı ama resimleri çıkıyor yani google görseller o kadar güvenilir değil.
neyse işte.

Demek istediğim orada r5 3600 2012 yazıyor r5 3600 2012 de falan çıkmadı ama resimleri çıkıyor yani google görseller o kadar güvenilir değil.
ben bunu anakart manakart dahil elimde bi kare vga mobitör de var sağlam bayağı. kaça satarım. max 300 bence. her şey dahil.

Geri