FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
- Reaksiyon skoru
- 17,575
2 tane tv +100mbit upload 5mb download 88 tlO kadar ucuz mu Kablonet? Burada altyapı olsa keşke :/
2 tane tv +100mbit upload 5mb download 88 tlO kadar ucuz mu Kablonet? Burada altyapı olsa keşke :/
Yakin mi PC sana degilse a101 e gelecek 90 tl xiaomi mi pro sinyal guclendirici alabilirsin.tüm gündür böyle 16 mbs ttnet kullanıyoruz 90 TL veriyoruz internete bak Allah belanızı versin annen ölsün ya maximum 10 mbs hız gördüm oda ilk bağlattığımızda nefret ediyorum nefreeeeeeeeeetttttttt sabahtandır reset atıyorum hiç bi bok olmuyor
evde o tarz bişey var babam wifi hızlanır diye almışYakin mi PC sana degilse a101 e gelecek 90 TL xiaomi mi pro sinyal guclendirici alabilirsin.
Marka farki vardir ben kacirmiyacagim xiaomi mi proyuevde o tarz bişey var babam wifi hızlanır diye almışama yan odada zaten telefonla falan da aynı sonuçları veriyor
12 mbs de veriyosa ne güzel önemli olan alt yapıyla modem zaten12mbps internet 70tl ödüyorum.
O kadar ucuz mu Kablonet? Burada altyapı olsa keşke :/
Kablonet adamdırkablonet
büyükşehir avantajlarıkablonet
Bundan iyidir
Yemin ederim aynıtüm gündür böyle 16 mbs ttnet kullanıyoruz 90 TL veriyoruz internete bak Allah belanızı versin annen ölsün ya maximum 10 mbs hız gördüm oda ilk bağlattığımızda nefret ediyorum nefreeeeeeeeeetttttttt sabahtandır reset atıyorum hiç bi bok olmuyor