Yardım Sinirden Ağlıycam TTNET REZİLLİĞİ

TTNET i arayıp arıza ekibi iste. geldiklerinde bulurlar sıkıntıyı. belliki bi arıza var buda olabilecek bişey. anası ölsün danası kör pıçağa gelsin demeyle çözülmez.

2 yıldır ttnet kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.

oturduğun bina eski olabilir. kablonda ek varsa ondan olabilir. hat ıslanmış olabilir. bir çok sebebi var. yada biri taşınmıştır ona hat çekerken seninki zarar görmüştür.

Ayrıca 16 mgbt vercem demiyor 16 mbgt e kadar hız vericem diyor. kutuya uzaklığına göre 10 mbt normal bi değer.

tüm gündür böyle 16 mbs ttnet kullanıyoruz 90 TL veriyoruz internete bak Allah belanızı versin annen ölsün ya maximum 10 mbs hız gördüm oda ilk bağlattığımızda nefret ediyorum nefreeeeeeeeeetttttttt sabahtandır reset atıyorum hiç bi bok olmuyor
Yakin mi PC sana degilse a101 e gelecek 90 tl xiaomi mi pro sinyal guclendirici alabilirsin.

Yakin mi PC sana degilse a101 e gelecek 90 TL xiaomi mi pro sinyal guclendirici alabilirsin.
evde o tarz bişey var babam wifi hızlanır diye almış :D ama yan odada zaten telefonla falan da aynı sonuçları veriyor

12mbps internet 70tl ödüyorum.

Ekler

• artmadı.PNG
    artmadı.PNG
    14.5 KB · Hit: 51
12 senede 5 6 tane maksimum müşteri hizmetlerini aramışızdır

tüm gündür böyle 16 mbs ttnet kullanıyoruz 90 TL veriyoruz internete bak Allah belanızı versin annen ölsün ya maximum 10 mbs hız gördüm oda ilk bağlattığımızda nefret ediyorum nefreeeeeeeeeetttttttt sabahtandır reset atıyorum hiç bi bok olmuyor
Yemin ederim aynı

Geri