Silinsin diye konu başlığı açmak doğru değil.Rehber hazırlamıştm bütçeye göre kimsenin hoşuna gitmedi bende silinmesini istedim fakat uyarı puanı yedim.
Neden???
@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
Silinsin diye konu başlığı açmak doğru değil.Rehber hazırlamıştm bütçeye göre kimsenin hoşuna gitmedi bende silinmesini istedim fakat uyarı puanı yedim.
Neden???
@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
Başlığı değiştirirsen ileride aynı sorunu yaşayıp çözüm aramaya gelenler başlık yüzünden konuyu bulamayabilir.bende bir konu açmıştım sonra çözümünü buldum başlığa çözüldü yazıp nasıl çözüldüğünü konuya mesaj atarken uyarı yedim konu kilitlendi
Açmadım sonradan silinmesini istedim silinmedi bende öyle bir konu başlığı koymak istedim.Silinsin diye konu başlığı açmak doğru değil.
Çözüldü eklemeyi bilmiyorlar konuya ondan sonra başlığı çözüldü diyip uyarı yiyince yönetimi suçluyorlar.Başlığı değiştirirsen ileride aynı sorunu yaşayıp çözüm aramaya gelenler başlık yüzünden konuyu bulamayabilir.
Bu yüzden konunun başlığını "Çözüldü, silinsin" tarzı kelimelerle değiştirmeyin.
Rehberdi, sorun değildi.Başlığı değiştirirsen ileride aynı sorunu yaşayıp çözüm aramaya gelenler başlık yüzünden konuyu bulamayabilir.
Bu yüzden konunun başlığını "Çözüldü, silinsin" tarzı kelimelerle değiştirmeyin.
Silinsin diye konu başlığını...Açmadım sonradan silinmesini istedim silinmedi bende öyle bir konu başlığı koymak istedim.
Aynı şekilde forumdan silinen her konu forum için zarardır.Rehberdi, sorun değildi.
Teşekkürler.Aynı şekilde forumdan silinen her konu forum için zarardır.
Bunu da bir nevi yasak olarak adlandırabiliriz.
Bu durumlarda konunu raporla, yetkililer gelip kilitler ve konu o şekilde kalır.