Hayattan zevk almama durumu...

var fakat arkadaşım çok az utangaç olduğumdan dolayı arkadaşta yapamadım bilmiyorum var birkaç tane dert ortağım onlar durumu biliyorlar ama işte onlar ne yapsın sadece dinlemekle kalıyorlar
Madem çevrenden elle tutulur bir yardım alamadın. Ben senin yerinde olsaydım kendimi toplar, sıkar. Psikologa giderdim. Derdini birilerine anlatmak yardımcı oluyor. Bende gittim, faydasını gördüm.

7. sınıfa kadar çok güzel aile hayatımız vardı kimi zaman abimle kavga etsek de annem babam hep bize kızsa da çok mutluyduk 8. sınıfta babamı kaybettim ve o günden sonra hiçbirşey yoluna girmedi derslerim perişan hayat düzenim darmadağın ilişkilerim berbat oldu ben 1. sınıftan beri sınıfın şakacı çocuğu olduğum için sevgilim de olmadı yani kimse beni ciddiye almıyordu konuştuğum herşeye gülüyorlardı 8. sınıfta seçtiğim okulu istemeden yazdım zaten o süreçte de şehir değiştirmiştik ama adapte olamadığımdan dolayı geri döndük sorun şu okulu istemeyerek yazdım ve puanım da zaten çok düşüktü sınıfın öyle çok serseri çocuğu değildim derslerim fena değildi ama babamı kaybedince o da çöp oldu şu anda okuduğum okuldaki birçok kişiden daha iyi derslerim var ama kendimi gösteremediğim (çok utangacım) için herkes beni deslerimde çok zayıf olan bişey bilmeyen biri olarak görüyor zaten aileden kimseden fayda yok herkes bize sırt çevirdi ve ben hayattan zevk almıyorum tam 8 aydır abimle küsüm onunla çok kavga ettiğimiz için bende mesafe koydum aramıza herkes beni kavgacı serseri zannetmesin diye ilkokulda bile dokunduğum kişi ağlıyordu nereden baksanız alışverişe gitmediğim günler hiç dışarı çıkmıyorum sürekli 7 gün 24 saat bilgisayardayım herkes artık itici geliyor yapılan şakalar falan bitik artık ne yapıcam bilmiyorum
Abinin senden seninde abinden başka kimseniz yok abinle barışmayı dene ve kavga etmenizin hiç hoş bişey olmadigi söyle iiyibir universite icin çalış bilgisayar başında ne icin kalıyorsun bilmiyorum ama ders icin kal

Bu şarkı benden sana gelsin...
(Hiphop severim ama üzülme be kanka)

Başın sağ olsun knk :(

babanın vefat etmesi dışında aynı kaderi paylaşıyoruz. allah rahmet eylesin

7. sınıfa kadar çok güzel aile hayatımız vardı kimi zaman abimle kavga etsek de annem babam hep bize kızsa da çok mutluyduk 8. sınıfta babamı kaybettim ve o günden sonra hiçbirşey yoluna girmedi derslerim perişan hayat düzenim darmadağın ilişkilerim berbat oldu ben 1. sınıftan beri sınıfın şakacı çocuğu olduğum için sevgilim de olmadı yani kimse beni ciddiye almıyordu konuştuğum herşeye gülüyorlardı 8. sınıfta seçtiğim okulu istemeden yazdım zaten o süreçte de şehir değiştirmiştik ama adapte olamadığımdan dolayı geri döndük sorun şu okulu istemeyerek yazdım ve puanım da zaten çok düşüktü sınıfın öyle çok serseri çocuğu değildim derslerim fena değildi ama babamı kaybedince o da çöp oldu şu anda okuduğum okuldaki birçok kişiden daha iyi derslerim var ama kendimi gösteremediğim (çok utangacım) için herkes beni deslerimde çok zayıf olan bişey bilmeyen biri olarak görüyor zaten aileden kimseden fayda yok herkes bize sırt çevirdi ve ben hayattan zevk almıyorum tam 8 aydır abimle küsüm onunla çok kavga ettiğimiz için bende mesafe koydum aramıza herkes beni kavgacı serseri zannetmesin diye ilkokulda bile dokunduğum kişi ağlıyordu nereden baksanız alışverişe gitmediğim günler hiç dışarı çıkmıyorum sürekli 7 gün 24 saat bilgisayardayım herkes artık itici geliyor yapılan şakalar falan bitik artık ne yapıcam bilmiyorum

Aynı durumlarda olmayan biri senin yarana yara bandı olamaz, burda çoğumuz nedesekte boş, bana sorarsan bende şuan hayattan pek zevk almıyorum, herkesin bir derdi vardır senin derdinde büyük, ne denir ki...

Şuan kaçıncı sınıfsın ?

reis başın sağ olsun
takma diyecem ama nasıl takmıyacan
sosyaleşmeye bak
hayaytı yaşa

Mesela yazılımcılık yapmak istiyor musun? Madem gömüldün bilgisayarına sabah akşam kod yazmayı öğren. Unutma, Undertale ve Minecraft'ı birer kişi yaptı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,418
Üyeler
192,713
Son üye
ridvaneymenyildiz
Geri