niye türknet ile ilgili aynı anda 4-5 konu açıldı.Herkese merhaba soru zaten başlıkta yazıyor kullananlar veya tavsiyesi olanlar yazarsa sevinirim teşekkürler![]()
Ben açmadım hepsini sadece bir soru sordum geri kalanın benle alakası yok![]()
adamın evine fiber saha dolabı kurmuşlar. şaka yapmıyorum ev turu videosunda gösteriyor.10 üzerinden puan verecek olsak sadece Jahrein sorun yaşamadığı için 4/10 verirdik 6 puanı ise diğer aboneler sorun yaşıyor diye kırdım.
Yapa alt yapisi varsa kullaninHerkese merhaba soru zaten başlıkta yazıyor kullananlar veya tavsiyesi olanlar yazarsa sevinirim teşekkürler![]()
10 üzerinden puan verecek olsak sadece Jahrein sorun yaşamadığı için 4/10 verirdik 6 puanı ise diğer aboneler sorun yaşıyor diye kırdım.
2 senedir kulanıyorum genel olarak memnunum
adamın evine fiber saha dolabı kurmuşlar. şaka yapmıyorum ev turu videosunda gösteriyor.
geçişi sancılı sadece sonrasında pek sorun yaşamıyorsun fiyat olarakda iyi ama merkezi biyerdede değilsen problemin oldugunda çözülmesi 1 haftayı bulablr örneklerini gördük sonuçta
Cevaplarınız için teşekkürler altyapı sorgulattığım zaman burada bu internet kutuları portların bağlı olduğu kutular değişti (başka adı varsa bilmiyorum) şuanda alyapı sorgulattığım zaman maks 79mbps çıkıyor istanbul/bahçelievler de oturuyorum türknette konuştuğum zaman 35mbps ile 75 mbps öneriyorlar alt yapıda sorun yaşarmıyım bilemedim sizin düşünceniz nedir? Bu arada vdsl alırsak ayrıca modemde lazım bu modemi türknetten alsak nasıldır bize anlattığı kadarıyla müşteri hizmetlerinde 5ghz 1gb bir modem söyledi fiyatı tuzlu ama sizce nasıldır ?Türknete geçtim şuan ADSL olarak başladı VDSL' e geçicez ping 14. TTNET' de 29-35 falandı
biraz geç cevap verdim kusuruma bakmayınCevaplarınız için teşekkürler altyapı sorgulattığım zaman burada bu internet kutuları portların bağlı olduğu kutular değişti (başka adı varsa bilmiyorum) şuanda alyapı sorgulattığım zaman maks 79mbps çıkıyor istanbul/bahçelievler de oturuyorum türknette konuştuğum zaman 35mbps ile 75 mbps öneriyorlar alt yapıda sorun yaşarmıyım bilemedim sizin düşünceniz nedir? Bu arada vdsl alırsak ayrıca modemde lazım bu modemi türknetten alsak nasıldır bize anlattığı kadarıyla müşteri hizmetlerinde 5ghz 1gb bir modem söyledi fiyatı tuzlu ama sizce nasıldır ?
Ben Omni DSL N300 aldım 300 lirayaCevaplarınız için teşekkürler altyapı sorgulattığım zaman burada bu internet kutuları portların bağlı olduğu kutular değişti (başka adı varsa bilmiyorum) şuanda alyapı sorgulattığım zaman maks 79mbps çıkıyor istanbul/bahçelievler de oturuyorum türknette konuştuğum zaman 35mbps ile 75 mbps öneriyorlar alt yapıda sorun yaşarmıyım bilemedim sizin düşünceniz nedir? Bu arada vdsl alırsak ayrıca modemde lazım bu modemi türknetten alsak nasıldır bize anlattığı kadarıyla müşteri hizmetlerinde 5ghz 1gb bir modem söyledi fiyatı tuzlu ama sizce nasıldır ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
biraz geç cevap verdim kusuruma bakmayın![]()