Azami 120tl Mousepad önerisi

samy

80+
Reaksiyon skoru
34
Kullandığım mousepad biraz zedelendi. Razer baskı vs. mousepadler dışında tüm önerilere açığım.

ss var o fiyatlara

Kullandığım mousepad biraz zedelendi. Razer baskı vs. mousepadler dışında tüm önerilere açığım.
Bu modele bakabilirsin bunun yerine normal Qck modelleri var steelseries in onlara bakabilirsin

Steelseries qcK large bulabilirseniz alın.

Bu modele bakabilirsin bunun yerine normal Qck modelleri var steelseries in onlara bakabilirsin
Hocam alaksız ama bu güzel mi yani kaliteli midir acaba birde speed mousepad midir ?

Hocam alaksız ama bu güzel mi yani kaliteli midir acaba birde speed mousepad midir ?
Ben normal Qck Large modelini aldim dün kaliteliydi kaymasi güzel doku hissi güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben normal Qck Large modelini aldim dün kaliteliydi kaymasi güzel doku hissi güzel

Hımm ama biraz bütçe aşıyor işte large modeli yakında bende mousepad alıcam 50 tl lik bişey bakıyordumda

200 tl bütçeye çıkılması durumunda masayı kaplayacak öneriniz var m?

Hımm ama biraz bütçe aşıyor işte large modeli yakında bende mousepad alıcam 50 TL lik bişey bakıyordumda
Large modelini aldim ama büyük geldi bana Mediumda bakılabilir bence

200 TL bütçeye çıkılması durumunda masayı kaplayacak öneriniz var m?
Xrades ürünleri alınabilir genel olarak memnuniyeti iyi derecede

Large modelini aldim ama büyük geldi bana Mediumda bakılabilir bence

Xrades ürünleri alınabilir genel olarak memnuniyeti iyi derecede
Hocam zaten attığınız mediumda small var mıdır acaba

Geri