Türknet interneti nasıldır?

OktayD__

80+
Reaksiyon skoru
41
Şuan ki kullandığımız internet sağlayıcımızın süresi dolmuştur onun için farklı bir sağlayıcıya geçmek istiyoruz türknet nasıldır bi sorun çıkan varmı Ankara'da yaşıyorum altyapımız 100mbs destekliyor

Şuan ki kullandığımız internet sağlayıcımızın süresi dolmuştur onun için farklı bir sağlayıcıya geçmek istiyoruz türknet nasıldır bi sorun çıkan varmı
hangi sağlayıcı o ?

24 dowland 3 ping 4 upload (ama şuan 8 online eğitimden dolayı)

Şuan ki kullandığımız internet sağlayıcımızın süresi dolmuştur onun için farklı bir sağlayıcıya geçmek istiyoruz türknet nasıldır bi sorun çıkan varmı Ankara'da yaşıyorum altyapımız 100mbs destekliyor
benim alt yapım 75 destekliyor 35lik paket kullanıyorum ama hızı yeterli geldiği için 33-5.5 hız alıyorum tavsiye ederim. hiç sorun yaşamadım şuanlık. kodun yoksa kod verebilirim 1 ay ücretsiz kullanman için.

Ben memnunum. Aynı altyapı olmasına rağmen TT' nin yarısı kadar ping oluyor.

Bazıları kesinti oluyor diyordu.

Eğer kendi altyapısı varsa zaten çok iyi hizmet alırsınız Türk Telekom'un engeline takılmazsınız

benim alt yapım 75 destekliyor 35lik paket kullanıyorum ama hızı yeterli geldiği için 33-5.5 hız alıyorum tavsiye ederim. hiç sorun yaşamadım şuanlık. kodun yoksa kod verebilirim 1 ay ücretsiz kullanman için.
Kaç günde bağlandı bi sıkıntı oldumu bizim modemimiz var aşağıdaki bu olurmu yoksa yeni modem mi gelicek ?

Ekler

• turk-telekom-fiber-aktivasyon-sorunu-1.jpg
    turk-telekom-fiber-aktivasyon-sorunu-1.jpg
    161.4 KB · Hit: 40
Kaç günde bağlandı bi sıkıntı oldumu bizim modemimiz var aşağıdaki bu olurmu yoksa yeni modem mi gelicek ?
1 hafta içinde halloldu benimki yeni modem kendin istersen alırsın bu modem de vdsl destekliyorsa işini görür.

1 hafta içinde halloldu benimki yeni modem kendin istersen alırsın bu modem de vdsl destekliyorsa işini görür.
bu modem sorunlu galiba reset attığım zaman internet gidiyor yeni modem ne kadar ?

bu modem sorunlu galiba reset attığım zaman internet gidiyor yeni modem ne kadar ?
Türknetin verdiği modem peşin alırasn 370 küsür bişeydi taksitle alırsan 440 falan ben onlarınkini aldım taksitle her ay 30 tl mi ne yansıyor faturaya istiyosan başka yerden kendin alırsın bildiğin daha ucuza iyi varsa.

Türknetin verdiği modem peşin alırasn 370 küsür bişeydi taksitle alırsan 440 falan ben onlarınkini aldım taksitle her ay 30 TL mi ne yansıyor faturaya istiyosan başka yerden kendin alırsın bildiğin daha ucuza iyi varsa.
bizim modem vdsl(fiber) destekliyor almaya gerek yok o zaman yardımlarınız için teşekkür ederim eğer bağlatırsam kod isterim sizden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,286
Üyeler
186,866
Son üye
efesttel
Geri