Yardım İnternet Önerebilir Misiniz?

Perimeth

80+
Reaksiyon skoru
36
Evde Türk Telekom kullanıyoruz ama taahhüt bittiği için 82 tl olan faturamız 105tl geliyor hızları ise 35/6 buna göre biraz daha hızlı ve 100tl olan bir internet önerebilir misiniz turkcell olursa iyi olur

Evde Türk Telekom kullanıyoruz ama taahhüt bittiği için 82 TL olan faturamız 105tl geliyor hızları ise 35/6 buna göre biraz daha hızlı ve 100tl olan bir internet önerebilir misiniz turkcell olursa iyi olur
millenicom
Turkcell önermem
ara sıra kesiliyor ve aylık 120TL ve tahaddüt var :(

taahhüd sıkıntı değil
hatta daha iyi benim için
babam 20 yıldır turkcell li olduğu için biraz uygun şeyler çıkıyor ama yayın açabilmem için upload ı 10 olması lazım minimum

millenicom
Turkcell önermem
ara sıra kesiliyor ve aylık 120TL ve tahaddüt var :(
Dostum turkcell i yıllardrı kullanıyorum hiç bir kesilme tarzı şeyler olmadı kablosu kopmuştu bizden kaynaklı gelip tamir ettiler hemen. Ekstra olarak 35/5 alıyorum normalde esktra olarak tv plus üyeliğimiz var 100 tl faturası aşma tarzı şeyler imkansız eğer ki tv plustan film filan kiralarsan ekstra eklenir zaten sana sormadan yapılmıyor. Bunun yanı sıra şuan kampanyaları var 130 tl ye 100 mbps internet sağlıyorlar bilgin olsun

Dostum turkcell i yıllardrı kullanıyorum hiç bir kesilme tarzı şeyler olmadı kablosu kopmuştu bizden kaynaklı gelip tamir ettiler hemen. Ekstra olarak 35/5 alıyorum normalde esktra olarak tv plus üyeliğimiz var 100 TL faturası aşma tarzı şeyler imkansız eğer ki tv plustan film filan kiralarsan ekstra eklenir zaten sana sormadan yapılmıyor. Bunun yanı sıra şuan kampanyaları var 130 TL ye 100 mbps internet sağlıyorlar bilgin olsun
muhtemelen ikimizde aynı paketi kullanıyoruz :)
aldıktan sonra 130TL ye 100Mps gelmesi kötü oldu
Hız olarak Zaten İyiler

taahhüd sıkıntı değil
hatta daha iyi benim için
babam 20 yıldır turkcell li olduğu için biraz uygun şeyler çıkıyor ama yayın açabilmem için upload ı 10 olması lazım minimum
10 upload için ekstra paket alınması gerekiyor diye biliyorum hiç bir sağlayıcı 5 üstü vermez paket içinde* bundan dolayı ekstra bi 10-20 tl mi ne vermen lazım yayın mı açıkcasın upload niye bu kadar lazım ki

Evde Türk Telekom kullanıyoruz ama taahhüt bittiği için 82 TL olan faturamız 105tl geliyor hızları ise 35/6 buna göre biraz daha hızlı ve 100tl olan bir internet önerebilir misiniz turkcell olursa iyi olur
İnternetler değişebiliyor altyapin varsa turknet deneyebilirsin bana sorarsan bütün taahhutsuz internetleri dene öyle karar ver

Hız olarak Zaten İyiler
ben yıllardır aynı paketi kullanıyorum vallaha anlaşma bittiğinde bu 100 mbps ye geçmeyi düşünüyorum coronadan dolayı da internetimi 75 mbps ye yükselttiler hatta bir ara uploadımı 20 yaptılar

Dostum turkcell i yıllardrı kullanıyorum hiç bir kesilme tarzı şeyler olmadı kablosu kopmuştu bizden kaynaklı gelip tamir ettiler hemen. Ekstra olarak 35/5 alıyorum normalde esktra olarak tv plus üyeliğimiz var 100 TL faturası aşma tarzı şeyler imkansız eğer ki tv plustan film filan kiralarsan ekstra eklenir zaten sana sormadan yapılmıyor. Bunun yanı sıra şuan kampanyaları var 130 TL ye 100 mbps internet sağlıyorlar bilgin olsun
bende yıllardır kullanıyorum
dandik tableti veerdiler bedava tablet kampanyası diye kandırdılar (verdikleri tablette 1 GB Ram bile yoktu :(

Hız olarak Zaten İyiler
adına üzüldüm paketi yeni aldıysan değiştirebilirsin en azından ben mobilde için sormuştum mesela 1 ay kullandın 1 aylığın parasını verip yine "turkcell" içinde farklı bir tarifeye geçebiliyordun belki internet içinde aynısı vardır

bende yıllardır kullanıyorum
dandik tableti veerdiler bedava tablet kampanyası diye kandırdılar (verdikleri tablette 1 GB Ram bile yoktu :(
bize de aynısı söyledi ya tablet ya tv plus hediye diye tablete gerek yoktu dandik olacağını bildiğim içinde hatta marka modelde sordurmuştum harbiden öyle çıktı tv plusu seçtim ileri geri sarabiliyoruz kaydedebiliyoruz vs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

120TL mi veriyorsun paketine
şuan kullandığım paket fiyatı 100TL

10 upload için ekstra paket alınması gerekiyor diye biliyorum hiç bir sağlayıcı 5 üstü vermez paket içinde* bundan dolayı ekstra bi 10-20 TL mi ne vermen lazım yayın mı açıkcasın upload niye bu kadar lazım ki
evet yayın açıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,359
Üyeler
186,875
Son üye
Edip bozkuş
Geri