İnternet Fiber ama hala ping var .

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,031
Türk telekom fiber 12 mbps modem ile kasa arasında 1 tane duvar var yani yakınlar ama valorant ve MC ping oluyor . Diğer her şey ok ama şu ping sorunu gitmiyor .

Türk telekom fiber 12 mbps modem ile kasa arasında 1 tane duvar var yani yakınlar ama valorant ve MC ping oluyor . Diğer her şey ok ama şu ping sorunu gitmiyor .
wifi or Cable ?
wifi mı kablo mu

Wi-Fi ile bağlandığın sürece ping bitmez Ethernet kablosu alıp denemelisin

wifi or Cable ?
wifi mı kablo mu
Wifi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wi-Fi ile bağlandığın sürece ping bitmez Ethernet kablosu alıp denemelisin
İstersem kablo ile modemi getirebilirim interneti baglatirken söylemiştim adamda kabloyu bayan uzun tutmuştu . Ama kablo yerde durucak ve bir ezilme kopma olursa sikinti şimdi

Kabloyu ev yapımı bir şekilde gizleyebilir miyim ?

Wifi

İstersem kablo ile modemi getirebilirim interneti baglatirken söylemiştim adamda kabloyu bayan uzun tutmuştu . Ama kablo yerde durucak ve bir ezilme kopma olursa sikinti şimdi

12mbps internete ne kadar ödüyosun

Wifi

Modemi yanına getirme bir Ethernet kablosu al bir ucunu modeme tak diyer ucunu pc ye

İşte modemi yanına getirip internet kablosunu takicam onu diyorum ama o zamanda yerde kablo oluyor . Odalar arasında

Neden?
merak ettim

İşte modemi yanına getirip internet kablosunu takicam onu diyorum ama o zamanda yerde kablo oluyor . Odalar arasında

Neden?
O modeme internet gelen kablo ezilirse uğraşırsın modem bırak orada kalsın bir Ethernet kablosu al onu modeme tak kabloya bir şey olursa yenisini alırsın

Wifi

wifi ise normal. kablo ile bağlanman lazım.

Kablo yerden gecicek o zaman . Kabloyu nasıl gizliyebilirim ?

Kablo yerden gecicek o zaman . Kabloyu nasıl gizliyebilirim ?
halı var. ben öyle yapıyorum. ama kapıların altında boşluk olması lazım ki kapansın. boşluk varsa alttan geçir. silikonla sabitle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,664
Üyeler
186,925
Son üye
diorr
Geri