tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
Merhabalar. 2 hafta önce diş teli takıldı. Şu anlık sadece üst dişlerime takıldı. Diş teli ile cips yiyebilir miyim? Sorun olur mu? (doritos)
Sorunu bilmiyorum da meraktan sordum kaç yaşındasın? ve kaç yıl takılı kalıcak.Merhabalar. 2 hafta önce diş teli takıldı. Şu anlık sadece üst dişlerime takıldı. Diş teli ile cips yiyebilir miyim? Sorun olur mu? (doritos)
knk şeker kraker cips kola tarzı şeyler yiyip içme tel ve dişin arasına kaçarsa canın yanabilirMerhabalar. 2 hafta önce diş teli takıldı. Şu anlık sadece üst dişlerime takıldı. Diş teli ile cips yiyebilir miyim? Sorun olur mu? (doritos)
14'e gireceğim. Kaç yıl kalacak bilmiyorum.Sorunu bilmiyorum da meraktan sordum kaç yaşındasın? ve kaç yıl takılı kalıcak.
Cipsler kıtır ve sert olurlar, diş teliniz olduğu için yememenizi tavsiye ederim.Merhabalar. 2 hafta önce diş teli takıldı. Şu anlık sadece üst dişlerime takıldı. Diş teli ile cips yiyebilir miyim? Sorun olur mu? (doritos)
Hayır, yiyemezsin sebebi sert olmasindan kaynaklıMerhabalar. 2 hafta önce diş teli takıldı. Şu anlık sadece üst dişlerime takıldı. Diş teli ile cips yiyebilir miyim? Sorun olur mu? (doritos)
Şimdi yiyemez miyim ya? Canım çekti2 yıl önce takıyordum istediğini ye ama bir süre zaman geçmesi lazım 1 ay falan.
2 yıl önce 3 sene kullandım cips kola çerez herbirini yedim hiçbir şey olmadı.knk şeker kraker cips kola tarzı şeyler yiyip içme tel ve dişin arasına kaçarsa canın yanabilir
Konuyla alakası yok da neden doritos olduğunu belirttin ?Şimdi yiyemez miyim ya? Canım çekti![]()
Hayır, yiyemezsin sebebi sert olmasindan kaynaklı
- Kola, soda gibi asitli içecekler,
- Karamel ve yapışkan çikolatalar,
- Fındık, fıstık, leblebi, badem gibi kuruyemişler,
- Sakız,
- Lokum,
- Macun,
- Çerez,
- Cips,
- Patlamış mısır,
- Haşlanmış mısır,
- Buz,
- Kemikli et ve tavuk,
- Pizza veya ekmeğin kenarı gibi sert yiyecekler,
- Simit ve kızarmış ekmek vb. yiyecekler. yiyemezsin
Bir müddet beklemen lazım yoksa çok acır 1 2 hafta geçmez o acı.Şimdi yiyemez miyim ya? Canım çekti![]()
Lays falan daha ince ya doritos olduğunu belirteyim dedimKonuyla alakası yok da neden doritos olduğunu belirttin ?![]()