kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
Manyakmısın la? Arasına kaçarsa brrr. Kötü. Bu çocuk 1 ay beklesin bari.
Manyağım galiba.
Manyakmısın la? Arasına kaçarsa brrr. Kötü. Bu çocuk 1 ay beklesin bari.
Başka gıda kalmadıHayır, yiyemezsin sebebi sert olmasindan kaynaklı
- Kola, soda gibi asitli içecekler,
- Karamel ve yapışkan çikolatalar,
- Fındık, fıstık, leblebi, badem gibi kuruyemişler,
- Sakız,
- Lokum,
- Macun,
- Çerez,
- Cips,
- Patlamış mısır,
- Haşlanmış mısır,
- Buz,
- Kemikli et ve tavuk,
- Pizza veya ekmeğin kenarı gibi sert yiyecekler,
- Simit ve kızarmış ekmek vb. yiyecekler. yiyemezsin
GünoManyağım galiba.
Kaça taktırdın acaba bende taktırcamda bir yere gittik adamlar 2070s li sistem fiyatı dediMerhabalar. 2 hafta önce diş teli takıldı. Şu anlık sadece üst dişlerime takıldı. Diş teli ile cips yiyebilir miyim? Sorun olur mu? (doritos)
CİPSİ toz haline getir ve GÖMMerhabalar. 2 hafta önce diş teli takıldı. Şu anlık sadece üst dişlerime takıldı. Diş teli ile cips yiyebilir miyim? Sorun olur mu? (doritos)
Biliyorum. Ben de kullanıyorum ama sonuçta zahmetli ve biraz zor bir iş temizlemek.arayüz fırçaları var tel ile dişin arasına giriyor pirinç,susam gibi bu tarz şeyleri temizleyebiliyor.
bir şey olmazManyakmısın la? Arasına kaçarsa brrr. Kötü. Bu çocuk 1 ay beklesin bari.
Her gün düzenli fırçalayınca çok büyük sıkıntılar olmuyor ama evet temizliği zor.Biliyorum. Ben de kullanıyorum ama sonuçta zahmetli ve biraz zor bir iş temizlemek.
Yiyememzsin diyor adamlar. Israr ediyorsun. Yani velin biz değiliz ne istersen ye.Şimdi yiyemez miyim sizce? Çok canım çekti
7500Kaça taktırdın acaba bende taktırcamda bir yere gittik adamlar 2070s li sistem fiyatı dedi
hay maşallah
Maalesefhay maşallah
o kadar pahalımıymış
ben 10.000 e taktırmıştım artık yok amahay maşallah
o kadar pahalımıymış
Bana niye 10k dediler