TÜRK TELEKOMUN VERDİĞİ MÜKEMMELLLLLLL MBPS

Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar bu MBPS çok fazla değil mi sonuçta alt tarafı uzaktan eğitim göreceğiz.Bu rezilliklerden bıkmadılar bir de 90TL veriyoruz alacak arkadaşlar ADSL ise sakın almayın !! Millenicom iyi ise kullanan var ise bilgilendirir mi rica etsem.
10 20 30 40 50 kere ara düzeltiyorlar
Bir de 24 aylık taahhütler bozulabiliyor diye biliyorum e devlet üzerinden deneyebilirsin

ya abi ben de o zaman gideyim turkcell'li tanıdığıma gideyim tam başlarken falan ss alayım atayım diyeyim turkcell çok kötü türk telekom en iyisi.
Adamın grafiğine bak. Sabit 0.17 yukardaki çubuk. Başta bi 3-4' e kadar çıkmış 3 saniye. Sonra tekrar düşmüş. Grafik okumayı öğrenirsen reply tuşuna bas

Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar bu MBPS çok fazla değil mi sonuçta alt tarafı uzaktan eğitim göreceğiz.Bu rezilliklerden bıkmadılar bir de 90TL veriyoruz alacak arkadaşlar ADSL ise sakın almayın !! Millenicom iyi ise kullanan var ise bilgilendirir mi rica etsem.
Hocam bizde mağduruz, sözleşme biter bitmez türkcell e geçeceğiz. Türk Telekom tam bir pişmanlık.

ya abi ben de o zaman gideyim turkcell'li tanıdığıma gideyim tam başlarken falan ss alayım atayım diyeyim turkcell çok kötü türk telekom en iyisi.
Aynen bu konuda tamamen haklısınız, testi sonuçlandırmadan SS alıp atmış. Başlarken test sonucu doğru vermeyebilir, tam sonuçlanmış halini almadığı sürece bu konu saçmalık.

Adamın grafiğine bak. Sabit 0.17 yukardaki çubuk. Başta bi 3-4' e kadar çıkmış 3 saniye. Sonra tekrar düşmüş. Grafik okumayı öğrenirsen reply tuşuna bas
evet doğru söylüyorsun.
modem arayüzünden bant genişliği sınırlandırmış da olabilir. bilemeyiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,510
Üyeler
187,690
Son üye
Cemilnadir
Geri