hizmetten bahsediyorum alt yapının tt nin oldugunu bende biliyorumO fiber millenicomun değil ama yine siz bilirsiniz.
Geçen 150ydi benim 95 şuanondan değil. zaten yakınında pek elektronik cihaz yok.
hayatım boyunca hiç o değerlerin 99lara düştüğünü görmedim. 24mbps kullanırken bile 106larda takılıyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
korkmaya başladım. 97 olmuş.
modemi buzdolabına koyduğumu öğrendiler mi acaba.
aaaa.Geçen 150ydi benim 95 şuan
Buzdolabıda elektronik eşya işte
Herkes aynı şeyi diyor adsl paket kullanıyorsan kötü olması normal vdsl kullanıp 50mbps tarifede 6mbps alıyorsan zaten altyapın sorumludur veren kişi altyapı sahibidir firma değil.Altyapım 50MBPS usta
İnşallah iyi kalır
Altyapım 50 MBPS bana verdikleri 6 mbps bazen 6 ama bazen çok sorunlu
Altyapım 50 MBPS bana verdikleri 6 mbps bazen 6 ama bazen çok sorunlu
abi söyle de hızını kessinler az bir şey haram hız kullanıyorsun şu anAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bu MBPS çok fazla değil mi sonuçta alt tarafı uzaktan eğitim göreceğiz.Bu rezilliklerden bıkmadılar bir de 90TL veriyoruz alacak arkadaşlar ADSL ise sakın almayın !! Millenicom iyi ise kullanan var ise bilgilendirir mi rica etsem.
Yok hayır benim hep aynı yerde ve değerler haftada bir değişiyor.Buzdolabında değilse bile normal fakat buzdolabına koymak pek iyi değil dedim sadece buzdolabı yüzünden net düşüş yapmaz.aaaa.
iyi de şu an buzdolabında değil ki.
ama sende de bi düşüş varmış. sende mi buzdolabına koydun.
Altyapımda bir sorun yok olsa kopmalar olurdu zaten bu firmaya ait bişeyHerkes aynı şeyi diyor adsl paket kullanıyorsan kötü olması normal vdsl kullanıp 50mbps tarifede 6mbps alıyorsan zaten altyapın sorumludur veren kişi altyapı sahibidir firma değil.
" fiberi o kadar güzelki adamlardan 35 download 6 upload paket aldım 40mb felan" Şuan milleninin yaptığı tek hizmet müşteri hizmetleridir.hizmetten bahsediyorum alt yapının tt nin oldugunu bende biliyorum
benim burda bahsetmek istediğim sonucta altyapı tt de olsa paket ve hız tarafında bana daha iyi bi avantaj sunmasıO fiber millenicomun değil ama yine siz bilirsiniz.
Hangi paketi kullanıyorsun ??Altyapımda bir sorun yok olsa kopmalar olurdu zaten bu firmaya ait bişey
Fiyat olarak evet fakat 35mbpslik ttnetin tarifesine geçsende aynı değerleri alacaksın,onu söylüyorum.benim burda bahsetmek istediğim sonucta altyapı tt de olsa paket ve hız tarafında bana daha iyi bi avantaj sunması