leroxy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 24
- Reaksiyon skoru
- 17,943
ya abi ben de o zaman gideyim turkcell'li tanıdığıma gideyim tam başlarken falan ss alayım atayım diyeyim turkcell çok kötü türk telekom en iyisi.
ya abi ben de o zaman gideyim turkcell'li tanıdığıma gideyim tam başlarken falan ss alayım atayım diyeyim turkcell çok kötü türk telekom en iyisi.
10 20 30 40 50 kere ara düzeltiyorlarAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bu MBPS çok fazla değil mi sonuçta alt tarafı uzaktan eğitim göreceğiz.Bu rezilliklerden bıkmadılar bir de 90TL veriyoruz alacak arkadaşlar ADSL ise sakın almayın !! Millenicom iyi ise kullanan var ise bilgilendirir mi rica etsem.
acaba aynı apartmandamı yaşıyoruz dSDASDSHocam aynı internet galibaVe cidden arada ciddi kopmalar oluyor
![]()
Adamın grafiğine bak. Sabit 0.17 yukardaki çubuk. Başta bi 3-4' e kadar çıkmış 3 saniye. Sonra tekrar düşmüş. Grafik okumayı öğrenirsen reply tuşuna basya abi ben de o zaman gideyim turkcell'li tanıdığıma gideyim tam başlarken falan ss alayım atayım diyeyim turkcell çok kötü türk telekom en iyisi.
Hocam bizde mağduruz, sözleşme biter bitmez türkcell e geçeceğiz. Türk Telekom tam bir pişmanlık.Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bu MBPS çok fazla değil mi sonuçta alt tarafı uzaktan eğitim göreceğiz.Bu rezilliklerden bıkmadılar bir de 90TL veriyoruz alacak arkadaşlar ADSL ise sakın almayın !! Millenicom iyi ise kullanan var ise bilgilendirir mi rica etsem.
Aynen bu konuda tamamen haklısınız, testi sonuçlandırmadan SS alıp atmış. Başlarken test sonucu doğru vermeyebilir, tam sonuçlanmış halini almadığı sürece bu konu saçmalık.ya abi ben de o zaman gideyim turkcell'li tanıdığıma gideyim tam başlarken falan ss alayım atayım diyeyim turkcell çok kötü türk telekom en iyisi.
Olabiliracaba aynı apartmandamı yaşıyoruz dSDASDS![]()
e tamam gerçek sonuç olduğunu söylüyorsun ben de senden speedtest'in sonuçlanmış halini bekliyorum.
Bekle atıyom knke tamam gerçek sonuç olduğunu söylüyorsun ben de senden speedtest'in sonuçlanmış halini bekliyorum.
evet doğru söylüyorsun.Adamın grafiğine bak. Sabit 0.17 yukardaki çubuk. Başta bi 3-4' e kadar çıkmış 3 saniye. Sonra tekrar düşmüş. Grafik okumayı öğrenirsen reply tuşuna bas
Bilemeyiz. Ama azevet doğru söylüyorsun.
modem arayüzünden bant genişliği sınırlandırmış da olabilir. bilemeyiz.
e tamam gerçek sonuç olduğunu söylüyorsun ben de senden speedtest'in sonuçlanmış halini bekliyorum.
Olm atılmıyor ya response failed diyorevet doğru söylüyorsun.
modem arayüzünden bant genişliği sınırlandırmış da olabilir. bilemeyiz.
sjAlıntıyı görüntüleKapışıyozmu Turkcell ?
Olayı tam incelemedim fakat dsl bilgilerini atarsan az çok anlaşılır.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olm atılmıyor ya response failed diyor