rtx 2060 coilwhine sorunu

hocam sizin kartta var mı
guc lımıtı zorladıgın voltaj arttırıp overlock yaptıgımda csgo 300 400fpslere geldıgım de sesını duyuyordum
yanlısıkla buldum bu cozumu oyundayken yanlısıkla guc lımıtı 0 ındırıdımde sesı yok etmeye basarmıstım
ikisinin arasında fark ılk attıgım foto voltaj fullde guc lımıtı fulde mhz arttırmısım ve csgo 400fps geldıgım de bu sesı duyuyorum ama
ıkıncı altdıgım fotoda boyle bırsey olmuyor cunku ılkkınde csgo 150w guc tuketıyorsa ıkıncıde 100 120oluyor

Ekler

• Ekran Görüntüsü (41).png
    Ekran Görüntüsü (41).png
    381.5 KB · Hit: 31
  • Ekran Görüntüsü (42).png
    Ekran Görüntüsü (42).png
    386.2 KB · Hit: 35
guc lımıtı zorladıgın voltaj arttırıp overlock yaptıgımda csgo 300 400fpslere geldıgım de sesını duyuyordum
yanlısıkla buldum bu cozumu oyundayken yanlısıkla guc lımıtı 0 ındırıdımde sesı yok etmeye basarmıstım
ikisinin arasında fark ılk attıgım foto voltaj fullde guc lımıtı fulde mhz arttırmısım ve csgo 400fps geldıgım de bu sesı duyuyorum ama
ıkıncı altdıgım fotoda boyle bırsey olmuyor cunku ılkkınde csgo 150w guc tuketıyorsa ıkıncıde 100 120oluyor
hocam bide ilk aldığım zaman yoktu ben onu anlamadım 5 ay kullandım şuan çok var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

birazcık azalsa yeter

hocam bide ilk aldığım zaman yoktu ben onu anlamadım 5 ay kullandım şuan çok var

birazcık azalsa yeter
sey yapabılırsın bu sorunu cozene kadar oyunlar v-sync ayarı olacak bunu on yanı acarsan fps lımıtler 60 75 144 hz degerın kacsa 200fps almaya calıstıgında yuksek guc harcıyabılır ama kolayca 60 fps aldıgında daha az harcıyada boylece sesı yok edıcek ornek olacaksa
200fps 160w tuketıyorsa 60fps 100w olur gıbı bunu bır dene
bu vıdeo da v-sycn acıyor

sey yapabılırsın bu sorunu cozene kadar oyunlar v-sync ayarı olacak bunu on yanı acarsan fps lımıtler 60 75 144 hz degerın kacsa 200fps almaya calıstıgında yuksek guc harcıyabılır ama kolayca 60 fps aldıgında daha az harcıyada boylece sesı yok edıcek ornek olacaksa
200fps 160w tuketıyorsa 60fps 100w olur gıbı bunu bır dene
bu vıdeo da v-sycn acıyor
hocam biliyorum onu yaptığımda hiç gelmiyo ama 75 fpsde rainbow için az

hatta bitane oyun oynadım 75 fpsde bile o sesi çıkartıyodu

hocam biliyorum onu yaptığımda hiç gelmiyo ama 75 fpsde rainbow için az

hatta bitane oyun oynadım 75 fpsde bile o sesi çıkartıyodu
hz degerın 75 mı 144de 144 de yapabılırsın hangı oyunda cıkartıyordu 75 de bıle

arkadaşlar coil whine sorunum var ekran kartında ve baya fazla psumda da var çok az birisi böyle bişey yapmış işe yarar mı teknik servise yollamakta istemiyorum kabul edilmicek zaten bide asusun teknik servisi kötüymüş
Bende coil whine tarzı bir şey vardı yani ekran kartından değişik bir ses geliyordu UV yaptım ses kesildi. @keremcnsz24 hocama özelden yazın biz onunla yapmıştık size yardımcı olur.

hocam olmuyomuş benim karta uv yapmaya gerek yokmuş

böyle kullancam inşallah ilerde geçer
Çok sanmam kart ısınıyorsa yapın ısınmıyorsa gerek yok.

Geri