The Witcher® 3: Wild Hunt Alınır Mı

Ben yan görevlerden tut dlc'lere kadar yapmadığım şey kalmadı. Şimdi tekrar dlc'lere başladım. Açık dünya olduğu için yapacak şey çok. Bir de ben ana karakter son seviye olsun diye çok fazla yaratık kestim. Bundan dolayı o kadar saat oynadım. Asla hile falan yapmadım seviye ve para kasmak için.
Peki bilmediğim için soruyorum Kazandığın paralar ile ne yapıyorsun?

oynanış videolarını youtube dan izle az çok kafana yatarsa al
oyun güzel ben başka bir PC de oynadım ama hikaye bitiremedim
goty olanını alıcam ben
Hikayeli bitiremedim demiştin oyunda hikaye modu dışında farklı bir mod da mı var?

Hikayeli bitiremedim demiştin oyunda hikaye modu dışında farklı bir mod da mı var?
hayır yani oyunu bitirmedim başka birinin pc den oynadım 4 saat kadar o yuzden dedım yanlıs anlasılma oldu herhalde :D

Oyun kimine göre iyidir kimine göre bayıcıdır bana bayıcı geldi. Alın 2 saat bakın bayarsa iade edin.

Alacaksan GOTY Edition öneririm fakat her indirimde hatta bazen indirim olmasa bide kendi kendine indirime giren bir oyun kendisi. varsa arada kaldığın başka bir oyun onu tercih etmeni öneririm.

inmek bilmedi 76gb oyun

Ben bu oyuna çok ısınamadım nedense bir türlü içine çekemedi beni.11-12 saat civarı oynadım bıraktım.
22 TL'ye 1,2,3 olarak almıştım sanırım.F/p olarak çok iyi.GOTY almanı öneririm, 2 DLC +oyun oluyor sanırım.

Ben bu oyuna çok ısınamadım nedense bir türlü içine çekemedi beni.11-12 saat civarı oynadım bıraktım.
22 TL'ye 1,2,3 olarak almıştım sanırım.F/p olarak çok iyi.GOTY almanı öneririm, 2 DLC +oyun oluyor sanırım.
goty aldım 22.5 tl

Witcher 3 sıkıcı geliyorsa net bir şekilde cs fanı filansındır aynı şekilde rdr2 de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,846
Üyeler
192,816
Son üye
enesars
Geri