Millenicom Artı ve Eksi yönleri

Arda54_TR

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,347
Başvuru yaptım merak ediyorum kullanan kişilerin yorumlarını merak ediyorum Artı Eksi yönlerini ve arıza çıkınca nasıl çözdüklerini müşteri hizmetlerinin nasıl olduğunu söylebilirmisiniz

Ben yaklaşık 4 5 aydır kullanıyorum. Şu ana kadar müşteri hizmetlerini arama gereksinimi hissetmedim. Vaat ettiği hızı da veriyorlar. Ben memnunum yani.

Başvuru yaptım merak ediyorum kullanan kişilerin yorumlarını merak ediyorum Artı Eksi yönlerini ve arıza çıkınca nasıl çözdüklerini müşteri hizmetlerinin nasıl olduğunu söylebilirmisiniz
150 TL kurulum ücreti eksi bir yönü onun dışında bir şey görmüyorum vermiş olduğu modemler sattiği modemler fiyat performans olsa birde çok daha güzel olur.

Kanka download upload kaç ? bende geçeceğim de
35 mbps paket kullanıyorum. Download 30'dan aşağı düşmüyor genelde. Steam ve Web Browser'da 4 mbps indirme alabiliyorum. Upload da 3'den aşağı düşmüyor genelde.

Kanka download upload kaç ? bende geçeceğim de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alp kanka sen internetçi misin ? geçen attığım speed testi yanlış okudun XD
hani ne zaman atmıştın.
günde birsürü kişi yazıyor.
profile dc bıraktım diye oradan da yazmaya başladılar.
özellikle 3 kasım sabahında çok yoğundum.
nedense herkes sabah yazıyor.

hani ne zaman atmıştın.
günde birsürü kişi yazıyor.
profile dc bıraktım diye oradan da yazmaya başladılar.
özellikle 3 kasım sabahında çok yoğundum.
nedense herkes sabah yazıyor.
:D

Uyumuştum :D
+ Yönler:
+Hızlar aldığınız pakete çok yakın oluyor örnek 35/6 pakette bu hızları alıyorum.
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test ve diğer 5 sayfa - Kişisel - Microsoft_ E...png

+Müşteri hizmetleri ilgili ve ulaşımı kolay telefonla aradığımız zaman en geç 10dk'de bağlanıyoruz.
+Müşteri hizmetleri aramaya gerek bile duymadım sadece geçiş sürecinde bazı sorularım olduğu zaman aradım onda da gerekli yardımı hızlıca verdiler.
+Şimdiye kadar hiç kesinti yaşamadım.
+Ping değerleri iyi sunucusu Türkiyede olan serverlarda en fazla 30 gördüm ortalama 20 22 arası yurt dışı serverlarda da en fazla 59 gördüm ortalama 50ping.
-Yönler:
-Mobil uygulaması ve sitesindeki online işlemler bir Türk Telekom veya Türknet kadar kullanışlı ve gelişmiş değil bazen yavaş çalışıyor.
-Whatsapp hatları geç yanıtlar veriyor.
-Fiziksel bir şubesi yok ne kadar - yön olur bilmiyorum ama bazıları bu özelliği de arıya biliyor benim için pek sorun olmadı.

Son düzenleme:
+
Taahhütsüz, düşük ücret, vaad ettiği hızları hemen hemen veriyor.
-
İnternet kopmalar
Ekstra olarak. Müşteri hizmetleri ilgili ama pek becerikli değiller.

Geri