E tamam serin zaten.CPU değil ekran kartını diyorum
Hocam ekran kartı serin bu arada UV tavsiye etmem. Böyle kullanın.Nasıl yapacağım ve uv ne
77 derecemi serin ? 79 mi serin senin pc lav içinde çalışıyor demekki ondan böyle diyorsunHocam ekran kartı serin bu arada UV tavsiye etmem. Böyle kullanın.
Zaten eski bir ekran kartı perormanstan ödün verirsiniz.
Hocam normal bu arada.77 derecemi serin ? 79 mi serin senin PC lav içinde çalışıyor demekki ondan böyle diyorsun
Ekran kartı için tehlikeli sıcaklıklar 80 dereceden itibaren başlıyor, güzel insan.77 derecemi serin ? 79 mi serin senin PC lav içinde çalışıyor demekki ondan böyle diyorsun
bilmeyip insanlara neden sallıyorsun ?77 derecemi serin ? 79 mi serin senin PC lav içinde çalışıyor demekki ondan böyle diyorsun
77 derece tehlikeli bir değer değil. 80 derecenin üzerine çıkmadığı sürece endişelenmeye gerek yok.77 derecemi serin ? 79 mi serin senin PC lav içinde çalışıyor demekki ondan böyle diyorsun
78-79 dereceler ekran kartları için normal değerler. ROG Strix kullanmıyorsun, eski bir GPU kullanıyorsun. Beni ROG Strix kartım bile bazen ısınıyor.77 derecemi serin ? 79 mi serin senin PC lav içinde çalışıyor demekki ondan böyle diyorsun