Mükemmel Logitech Desteği

Gönderirler heralde :D
Video falan atarsın rahatsız edici birazccık

Gerçekten mükemmel.
G213 klavyemde multimedya tuşları çalışmıyordu o zaman onu pentaya göndermiştim ama Penta eskiyi alarak yenisini gönderdi keşke onu da logiteche yazsaymışım
Eski logitec direksiyon alip bozuldu diyip yeni çıkan direksiyonlarini gönderirlermi acaba

Aynı şeyi game powere söylesek acaba ne olur ? :D
Denemek lazım
:D Nereden görüştün ben Vatan'dan almıştım.
Ben de vatandan almıştım direkt MSI Türkiye sitesinden mail atmıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkiye'ye yazmıyorum zaten onlar ilgilenir mi bilmem. MSI Global'e yazıyorum direkt.
İlgilenirler galiba sonucu sen de anlatırsan bana yardımcı olur.

Eski logitec direksiyon alip bozuldu diyip yeni çıkan direksiyonlarini gönderirlermi acaba
Ama sorunu için video isteyebilirler belki
Bunda kronik sorun olunca kanıt aramamış olabilirler

Belki bozuk değildi o zaman.
Kronik sorunlu bir prodigy bu nedenle kanıt istememiş olabilirler

Denemek lazım

Ben de vatandan almıştım direkt MSI Türkiye sitesinden mail atmıştım

İlgilenirler galiba sonucu sen de anlatırsan bana yardımcı olur.
Benim sorun şu, G-Sync açıkken bazen arka ışık titriyor, hani bunu takmazdım normalde ama monitöre 4000 TL verdik bunların olmaması lazım.

G102 Prodigy mouse'm vardı. Bunda klasik çift tıklama sorunu bende de olmaya başlamıştı.
Desteğe bunu yazdım benden birkaç şey yapmamı istediler yazılımı silip denemem başka pcde denemem gibi ama sorun düzelmedi sonra direkt adresimi istediler yazdığım gün de kargoyu gönderdiler. (G102 olmadığını söylediler yerine G203'ü kabul eder misiniz diye sordular kabul ettim)
Kargo ülkeye 1 günde geldi de gümrükten geçti bana geldi derken 4 is gününü buldu. Neyse sorun değil elime ulaştı garantiden yenisi geldi eskiyi istemediler bile.

Daha bilgisayara takmadım kargo yeni geldiği için az balkona bıraktım ama memnun kaldım
Belki Logitech ile ilgili yardıma ihtiyacı olan biri okursa yardımcı olmuş olabilirim.

Gelen paket de bu şekilde:
Bende G102 prodigy olmadığı halde olduğunu ve çift basma sorunu olduğunu söylesem bedavaya gönderirler mi acaba?

bende corsair desteğe yazdım
ses seda yok
adres ,iletişim bilgilerimi verdim
fan göndereceklerini söylediler

Bende G102 prodigy olmadığı halde olduğunu ve çift basma sorunu olduğunu söylesem bedavaya gönderirler mi acaba?
Gerçekten sorun yoksa etik olmaz ki ama
Sorunun varsa ilgilenirler bir yaz derim müşteri memnuniyetini çok önemsiyorlar

bende corsair desteğe yazdım
ses seda yok
adres ,iletişim bilgilerimi verdim
fan göndereceklerini söylediler
Gönderilmiş olabilir
Benim kargo UPS express'e verilmiş kendileri verdik diye haber etmedi ama ups üyeliğim olunca bana mail geldi logitech'ten Hollanda'dan paketim olduğuna dair

Şaka bir yana cidden merak ettim ama yapmam öyle bir şeyi.
Bence gönderirler gerçekten çok iyi bir destekleri var onlara bir mouse dokunmaz :D

Ekipmanlarımı değiştirince, servis kalitesi ve ürünlerin kalitesini göz önünde bulundurarak kesinlikle Logitech alırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,311
Üyeler
187,023
Son üye
aiktu
Geri