Rahat durmuyorlarBaşlıkta yazıyor sorum.
Eski konularima bakıyorum herkes cezalı hepside cevap veren adamlar nedenini bilen var mı?
Aga ama 5 kişi desen neyse 10-20 belki otuz kişi gördüm ve hepsi Gold Platinum falanRahat durmuyorlar
Kural ihlali yapana ban.
Kendi isteğiyle gitti diye neden ban yesin ki? Yada ceza alsın kiKendi istekleriyle giden oluyor.
Veya kural ihlali yapıyorlar.
Online oyunlar mı?Mesela bu konuyu "Online Oyunlar" kategorisine açmış olman bile ceza sebebidir.
Evet online oyunlar kategorisine acmistin ben tasidim az önce.Kendi isteğiyle gitti diye neden ban yesin ki? Yada ceza alsın ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Online oyunlar mı?
Telefondayim elim kaymış pardon xdMesela bu konuyu "Online Oyunlar" kategorisine açmış olman bile ceza sebebidir.
Teşekkürler yanlışlıkla basmisim herhalde telefondayımEvet online oyunlar kategorisine acmistin ben tasidim az önce.
Hayır, yanlış anladın.Kendi isteğiyle gitti diye neden ban yesin ki? Yada ceza alsın ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Online oyunlar mı?
Mesela Rambo_87 kurallara aykırı ne yapmış olabilir.Kurallara aykırı davrandıkları için olabilir mi :d
Hmm anladım olabilir.Hayır, yanlış anladın.
Kendi istekleri ile ban istiyorlar. Çünkü forum bağımlılık yapıyor ve bırakamıyorlar, o yüzden ban istiyorlar.