AMD işlemci İNTELi artık dövüyor

4. nesilde çekirdek performansı olarak daha yeni 9900K'yı 4700X gibi bir işlemci yakalayacak sanırım ama stock olarak extreme OC yapılmamaış 9900K'ya ama zaten bulunmadıkları için fiyaltarı uçuşta şuan daha geçen ay 9600K'nın fiyatı 1300 civarı birşeydi.
anlık 2170...

intel 10. nesil işlemci sızıntılarına baktım işlemciler deli gibi tdp tüketiyor gibi duruyor 14nm takılı kaldıkları sürece bu fark daha da uzuyacak ve 4. amd güç tüketimleri çok iyi intel kan kaybetmeye devam

2000 TL nedir? ilk çıktığında bile daha ucuzdu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir dk bu vatanda 1400 TL alacak olan acele etsin. :D

Uygun fiyatmı ? :D
DOLAR KURUNU HESABA KATMADAN Şöyle örnek vereyim mi sana brocum AMD yeni ekran kartlarını tanıttıktan sonra (uygun fiyatıyla) üzerine birde güncelleme ile hızını arttırdıktan sonra NVİDİA tarafı indirime gitmek zorunda kalmadı mı ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Jaws
Kesinlikle öyle düşünüyorum, Nvdia ciddi anlamda pahalı bir kart, ve artık NVİDİA ve İNTEL pazarın tek sahibi değil. AMD var ve onlara rakip buda rekabeti arttırıyor. Rekabette biz kullanıcılara uygun fiyat olarak geri dönüyor
Bize uygun fiyat ne alaka ürünler ülkeye gelene kadar mükemmel maceralar yaşıyor amazon.de'den bak fiyatlara 8 ile çarp soran 1.2 ile hayla buradan daha ucuz

uygun fiyatlı AMD ye her zaman evet 3900x gibi pahalı olursa direk intel tercihimdir

rakip yok intel ve amd çarpışıyor başkada yok

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
DOLAR KURUNU HESABA KATMADAN Şöyle örnek vereyim mi sana brocum AMD yeni ekran kartlarını tanıttıktan sonra (uygun fiyatıyla) üzerine birde güncelleme ile hızını arttırdıktan sonra NVİDİA tarafı indirime gitmek zorunda kalmadı mı ?
Brom biz gariban adamlarız dediklerin doğru aksini söylemiyorum ama ne kadar indirselerde bizde değişen yok malesef.

Ben böyle düşünüyorum. Hem fiyat olarak hem kalite olarak AMD kendisini pazarda aşırı geliştirdi. Zen mimarisiyle çok iyi performanslar çıkarıyor. Şuanda bir çok kişi tercih ediyor ve bu gidişle AMD pazar lideri olacak. Sizin görüşleriniz nedir ? Sizde AMD mi İNTEL mi ?
Parçalıyor hemde :D

Bize uygun fiyat ne alaka ürünler ülkeye gelene kadar mükemmel maceralar yaşıyor amazon.de'den bak fiyatlara 8 ile çarp soran 1.2 ile hayla buradan daha ucuz
duruma dolar kur şeklinde bakma ama ben pazarda ki seçenekten bahsediyorum mantıklı düşün pazarın tek sahibi tek lideri alınabilecek tek marka intel olsa, herkes intelden alsa. Bu sefer piyasayı kendisi belirler, Bizde alınacak tek marka intel oldugu için intel alırız, Ama bu rekabet ne olursa olsun biz kullanıcının yararınadır

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Brom biz gariban adamlarız dediklerin doğru aksini söylemiyorum ama ne kadar indirselerde bizde değişen yok malesef.
ona hiç bir şey demedim onda haklısın tek dediğim şu pazarın tek sahibi intel olsa piyasayı intel belirler, Bizde seve seve intel alırız, en azından rekatbet azda olsa 200 tl de olsa 100 tl de olsa bizim cebimize yansır dedigim bu, yoksa o dedigin dogru yani

alt segment AMD inteli dövüyor olabilir ama üst segmentte o dediğin olay fazla olmuyor
bu konuda öyle sanırım ama üst segmentte pek bilgiye sahip degilim

Intel reis peki sence bu işlemcinin AMD tarafında rakibi kimlerdir ?
AMD tarafından bir rakibi yok bu 9700K'nın 6 çekirdekli versiyonu yani çekirdekleri stock olarak da güçlü extreme OC potansiyeli de var çoooooooook eski intel işlemciler gibi tek sıkıntı HT yok. :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,918
Üyeler
192,829
Son üye
SMMM.SMM
Geri