sinanobali
80+
- Reaksiyon skoru
- 68
Aynı siteden mi olucak yoksa farklı farklı sitelerdende olurmu?Başlıkta belirttiğim gibi 35K bütçem var. Oyun ve iş ağırlıklı kullanacağım sistemi. Makine Mühendisliği yapıyorum. @ErenXPG ile aynı üniden mezunum.Bütçeye monitör dahil değil, 35K sınırı biraz da olsa aşılabilir. Teşekkürler.
HoşbuldukHoşgeldin la zımbo.
Her yerden, her siteden olur. Montajı kendim yapacağım.Aynı siteden mi olucak yoksa farklı farklı sitelerdende olurmu?
klavye mouse kulaklık falan dahilmi sadece kasamıBaşlıkta belirttiğim gibi 35K bütçem var. Oyun ve iş ağırlıklı kullanacağım sistemi. Makine Mühendisliği yapıyorum. @ErenXPG ile aynı üniden mezunum.Bütçeye monitör dahil değil, 35K sınırı biraz da olsa aşılabilir. Teşekkürler.
Sadece kasa.klavye mouse kulaklık falan dahilmi sadece kasamı
Şimdimi toplayacakwsın yoksa ilerdemi?Hoşbulduk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Her yerden, her siteden olur. Montajı kendim yapacağım.
RX 6900 XT beklerdim ben. Fiyatını hak etmiyor artık RTX 3090.3090 alınır mı la bu bütçede?
Beklemez bu deli.RX 6900 XT beklerdim ben. Fiyatını hak etmiyor artık RTX 3090.
Sistem ney ona göre eksi ve artılarını söylerizSiparişi vericem hemen şimdi. @ErenXPG ile bekliyoruz. O topladı zaten de. Bir foruma sor dedi. Ben de o yüzden kaydolup konu açtım.![]()
Sistem ney ona göre eksi ve artılarını söylerizSiparişi vericem hemen şimdi. @ErenXPG ile bekliyoruz. O topladı zaten de. Bir foruma sor dedi. Ben de o yüzden kaydolup konu açtım.![]()
Bir an önce almak istiyorum ya. Bekleyecek sabrım kalmadı.RX 6900 XT beklerdim ben. Fiyatını hak etmiyor artık RTX 3090.
Makine okudum. @ErenXPG ile.Sistem ney ona göre eksi ve artılarını söylerizBu arada hangi bölüm yazılım mühendisliğimi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sistem ney ona göre eksi ve artılarını söylerizBu arada hangi bölüm yazılım mühendisliğimi?