Hepsiburada'dan Aldığım Airdots Çakma Geldi!

Peki iade ettin mi yoksa kullanıyor musun?
Kablo demişken evim aynı buna döndü :

vluvw0z6-900.jpg

Çakma olduğunu anladığın an bir kötü hissediyorsun değil mi?
O hissi çok iyi bilirim...
Valla ben kutuyu görünce direk gülmeye başladım. :D
Sonra da 3 farklı müşteri temsilcisiyle kavga edip hırsımı aldım. 😁

Ben geçen bıçak almıştım, biliyorsunuz HB'de sadece kapıya teslim var. Satıcı ürünü şubede teslim yollamış. Şube uzak sayılır arabayla almak zorunda kaldım çözüm bulamadılar. 8 TL kargo ücretini geri istedim onu da vermediler :D

Ben geçen bıçak almıştım, biliyorsunuz HB'de sadece kapıya teslim var. Satıcı ürünü şubede teslim yollamış. Şube uzak sayılır arabayla almak zorunda kaldım çözüm bulamadılar. 8 TL kargo ücretini geri istedim onu da vermediler :D
Adamlara bak 🤣

Cidden güvenilir sana daha komik bir şey diyeceğim
Ben mi storeda haziran veya temmuzda 1 tane mi band 4 aldım direk oturdum avm de açtım bir şey var mı yok mu diye
bileklik çıktı kordonu ayrı çıktı normalde takılmam normal derim ama kutu açılışlarını incelemiştim hani sarsıntıdan çıkmışdır dedim devam ettim
şarj aleti yok ama sinirlendim bu kutu açık olmalıydı bide hani mi bandlerin şarj girişi farklı usb olsa neyse direk gittim şikayete bu ürün kullanılmış ve şarj aleti yok diye hemen değiştirdiler ama son bombayı tekrar kutularken gördüm ben bilekliği direk yanıma koydum kutuya baktım daha bilekliğe bakmadan gittim
ekran bir yere çarpmış veya sürtmüş ekranda dikkatli bakınca değil direk bakınca fark edilen 2 tane küçük çatlakı ama ekrana yayılmamış hani pürüzlü bir yüzeye sürtmüş ama 1 kere değip hemen çekilmiş sonra değiştirdim kullanmıyorum ama dışarı çıkarken telefonu bel çantasına atıp direk şarkıyı koldan değilştirmek güzel oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,169
Üyeler
174,833
Son üye
Orcinusorca
Geri